Telefonen Mast farer

05/24/2011 by admin

Telefonen Mast farer

I England omtales mobiltelefontårne som telefon masterne. Europæere er bevidst om de potentielle farer rejst af mobiltelefon brug, mobiltelefontårne og den stråling, der gør disse enheder arbejde. Selvom ikke alle af de faktiske omstændigheder er ude, har uafhængig forskning identificeret flere risici relateret til telefon masterne og deres stråling.

Kræft

Ifølge undersøgelser, er telefon masterne og stråling de bruger mistænkt for at forårsage kræft. Radiobølger, som mobiltelefoner og mobiltelefontårne arbejder på, er en form for stråling. Konstant eksponering for frekvenserne sat ud inden for en bestemt afstand af telefon masterne kan føre til ændringer i kroppen, som, emfnews.org kan føre til udviklingen af kræft. Leukæmi er en almindelig form for kræft, som denne stråling siges at forårsage, og tumorer er også blevet tilskrevet telefonen mast stråling.

DNA-skader

Ifølge drbenkim.com, kan stråling fra telefon masterne også være ansvarlig for skade på en persons DNA. Strålingen, stedet hævder, forstyrrer de naturlige, elektriske felter i den menneskelige krop og i vores celler. Denne indblanding kan føre til en afbrydelse af cellens normale funktion, ud over den degeneration og korruption af en persons DNA. Det virker meget som hvordan data på en computer kan være beskadiget. Over tid kan skaden blive uigenkaldelig og føre til helbredsproblemer.

Andre farer

Ifølge drbenkim.com, barnløshed, øjet kræft, immunforsvar undertrykkelse, barndom og voksne leukæmi, angst, kan problemer med at sove, depression og muterer eller ændring af en persons DNA medføre fra telefonen mast stråling. Mange af disse symptomer, efter, lef.org er blevet bekræftet af uafhængige undersøgelser i Europa, om webstedet hævder oplysninger, der er manipuleret og holdt tilbage af mobiltelefon industrien.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com