Sådan får du hjælp til regninger for familier beskæftiger sig med uhelbredeligt syge børn

04/11/2011 by admin

Sådan får du hjælp til regninger for familier beskæftiger sig med uhelbredeligt syge børn

Hvis dit barn er blevet diagnosticeret med en terminal sygdom, er det sidste, du ønsker at tænke over hvordan til at betale elektriske eller vand bill. Selv hvis du har god sygesikring, kan du kæmpe med andre finansielle krav, især hvis du har mistet tid fra arbejde at tage sig af dit barn. Det er frustrerende, at mens dit barn er indlagt, utility virksomheder, auto mekanik, udlejere og långivere kan stadig forvente betaling. Til tider som disse, skal du muligvis til at anmode om finansiel bistand.

Instruktioner

• Ansøge om supplerende sikkerhed indkomst fordele for dit barn (i USA). For at kvalificere, skal dit barn under 18 år og handicappede med en fysisk eller mental tilstand, der begrænser aktivitet og som kunne vare mindst et år eller resultere i døden, ifølge Social Security Administration hjemmeside. Også, dit barn skal have ringe eller ingen indkomst og ressourcer, og familiens indkomst og ressourcer betragtes også. Kald SSA på 800-772-1213 gælde.

• Tale med dit barn hospital eller rekreationshjem hjem socialrådgiver. Bede om henvisninger til agenturer bistå familier af uhelbredeligt syge børn.

• Søge hjælp fra fonde dedikeret til sygdommen. For eksempel, hvis dit barn har en bestemt type kræft, finde en organisation, der fokuseret på at kræft. Ringe organisationen og bede om finansiel bistand oplysninger.

• Acceptere tilbud fra nogen villige til at hjælpe. Hvis nogen siger, "Lad mig vide, hvis du har brug for noget," chancerne er de betyder "noget" og vil gøre alt hvad de kan for at hjælpe. Vær ikke bange for at spørge nære venner og familiemedlemmer for økonomisk hjælp, især når de tilbyder.

• Søge hjælp fra din kirke, synagoge eller anden tro-baseret organisation. Spørg om sin velvilje program. Drøfte muligheden af kirken holder en fond-raiser.

• Tilgang forsyningsselskaber og andre tjenester, forventer betaling. Forklare din situation med dit barns sygdom og spørge om modgang programmer, betalingsordninger eller udvidelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com