Edderkopper indfødte til centrale Alabama

06/09/2011 by admin

Edderkopper indfødte til centrale Alabama

Mere end 2.000 spider arter er hjemmehørende i USA og omkring 60 arter er hjemmehørende i staten Alabama. De fleste spider arter betragtes ikke giftigt for mennesker og mange af dem interagere aldrig med mennesker. De mest almindelige edderkopper i centrale Alabama er black widow, brun eneboer, sac edderkopper og parson edderkoppen. De fleste edderkopper er ikke giftig, men nogle edderkop bid kan være smertefulde eller resultere i en sekundær infektion, hvis de ikke behandles.

Brun eneboer

Brun eneboer spider er hjemmehørende i Alabama og er en af de mest giftige edderkopper i verden. En brun eneboer offer kan ikke umiddelbart mærke edderkop bider, men smerten vil begynde seks til otte timer senere. En brun eneboer edderkop bid er potentielt dødelige. Væv i nærheden af edderkop bid kan blive nekrotisk, eller henfaldet, hvilket kan føre til en alvorlig læsion, der kan tage måneder at heles. Den brun eneboer er enestående, fordi det har kun seks øjne.

Sydlige sort enke

Sydlige black widow er en af de mest anerkendte giftige edderkopper. Hunnen er markeret med de røde timeglas design på bunden af sin maven. Den mandlige sort enke er ikke giftige og bider ikke. Sorte enker kan findes i uforstyrret steder, såsom træ pæle, under træ dæk og verandaer eller i mørke hjørner i staldene. En sort enke edderkop forlader sjældent sin web, og bider mennesker opstår normalt, når dens web er forstyrret.

Wolf Spider

Wolf edderkopper er store, hårede edderkopper. I modsætning til typiske edderkopper venter de ikke på bytte at komme hertil. Wolf edderkopper får det navn, fordi den jager ned bytte og angreb det. Wolf edderkopper er hurtig og dødbringende til deres bytte, men de er normalt ikke giftigt for mennesker. Wolf edderkopper er nysgerrig og gerne udforske deres miljø. De kan findes i ethvert område af huset, såsom closets, gemmer sig i tøj, bag kasser og under trin.

Bred-Faced Sac Spider

Bred-faced sac edderkopper er giftige og findes overalt i Alabama. Disse edderkopper typisk bygger ikke webs, men strejfer rundt på jorden søge efter bytte. SAC edderkopper er små men forårsager en smertefuld bid. Undertiden bliver bid smittet. Kvindelige bredt-faced sac edderkopper er kun syv til 10 millimeter og hannerne er mindre. SAC edderkopper er aggressiv jægere, ikke web vævere, når det kommer til at fange byttedyr.

Parson Spider

Parson spider er identificeret af de sorte, brune og elfenben markeringer på sin mave. Nogle gange er mærkerne mørk brun og pink i udseende. Parson edderkoppen opbygge ikke en web, men stilke bytte på jorden. Bid kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner hos mennesker. Edderkoppen kan vokse op til 1/2 tommer lange og er beklædt med fine hår. Pas på præsten edderkopper under sten eller bunker af tømmer og buske.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com