Er det sikkert at Tan udenfor mens gravid?

03/27/2011 by admin

Sol eksponering kan være risikabelt for nogen, da det kan føre til hurtig ældning og hudkræft. Garvning bærer en ekstra kilde til bekymring for vordende mødre. At være i solen mens iført en solcreme med en SPF 15 eller højere for en kort tid er acceptabel, men det er bedst at undgå garvning mens gravid for et antal grunde.

Kropstemperatur

At være i solen kan hæve din kropstemperatur, hvilket øger risikoen for eller spontan abort og neuralrørsdefekter (fejl i hjernen og rygmarven). Ekstremt forhøjet kropstemperatur kan føre til hedeslag. Hedeslag kan forårsage du at miste bevidstheden, har kramper og endda dø.

Dehydrering

Garvning i solen kan føre til dehydrering uden du selv at vide det, indtil du er allerede dehydreret. Dehydrering kan være skadelig for dig og barnet og endda kan forårsage for tidlig fødsel.

Hudens udseende

Hormonniveauer under graviditet kan forårsage din hud til at se plettet. Garvning forværres denne effekt.

Ultraviolette stråler

Ultraviolette stråler har været forbundet med muligt dråber i kroppens niveau af folinsyre. Sunde niveauer af folinsyre er vigtige under graviditeten, fordi dette stof kan reducere risikoen for neuralrørsdefekter fødsel defekter.

Solskoldning

Du er mere tilbøjelige til at lide ubehag af en solskoldning under graviditeten, fordi forhøjede hormonniveauer gør din hud mere følsomme over for lys.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com