Sådan Treat HPV-Virus

06/23/2011 by admin

Sådan Treat HPV-Virus

Human Papillomavirus (HPV) er en behandlelige sygdom, der kræver ikke kun regelmæssig overvågning af en læge, men patienten deltagelse i at sørge for, at HPV-virus ikke udvikler ind i nogen af en række af mere alvorlige tilstande forbundet med det, herunder livmoderhalskræft. Der er over 100 stammer af HPV-virus og ordentlig afprøvning er forpligtet til at identificere den stamme, der er til stede og at formulere en plan for hvordan man behandler HPV-virus. Uanset hvad du måtte have stamme er der ting du kan gøre for at hjælpe med at styre den.

Instruktioner

• Tage dine testresultater fra din HPV-Virus test og cirkel af stammer, som du har. Stammer vil blive identificeret af antallet på testen. Nedskrive stamme nummer på et stykke papir.

• Find stamme numre på en HPV stamme diagram. Nedskrive navnet på stammen ud for det tal du skrev på papiret. Stammer nummer 16, 18, 31, 33 og 35 er de eneste stammer, der i øjeblikket er forbundet med livmoderhalskræft. Andre stammer af HPV vises i form af genital eller hud vorter. Skriv ned hvilken stammer er til stede, næsten alle mennesker, der testes positive for HPV-virus har flere stammer, der er til stede.

• Behandle stammer af HPV-Virus der forårsager genital eller hud vorter ved at anvende en aktuel løsning podofilox 0,5% opløsning, podophyllum og trichloreddikesyre 80 til 90% så snart vorter vises. Hvis gentagne anvendelse af løsningen ikke er lykkedes at reducere eller eliminere vorter, se din læge om at fryse dem ud (cryotherpay) eller fjerne dem kirurgisk (British Journal of Dermatology, Vol. 160, Issue 2, p.403-408).

• Se din læge for nøje overvågning af din HPV-virus hvis stammer er de sammenkædede til livmoderhalskræft. Din læge kan anbefale Elektrokauterisation eller mindre operation for at fjerne de områder, der er inficeret med stammen.

• Nedskrive vigtigste stressfaktorer i dit liv. HPV-virus har vist sig at opflamme i forhold til kroppens stressniveau. Dr.Carolyn Y. Fang, af Fox Chase Cancer Center, rapporterede i februar udgaven af Annals of Behavioral Medicine, kvinder med HPV-virus (stamme 16) har nedsat immunologiske reaktioner på stress. Identificere områder af stress i dit liv og søger at reducere dem gennem reorganizing, meditation, bedre levevilkår eller ændring i livsstil kan hjælpe din krop til at forblive fokuseret på helingsprocessen.

• Tilføje kosttilskud L-lysin, B12 og Beta-caroten til din daglige kost. Mange mennesker med HPV og dens relaterede virus, Herpes, er konstateringen af, at den anti-virale og stress reducerende egenskaber af disse tillæg bidrager til at indeholde virus og hastighed heling. Indledende undersøgelser offentliggjort i volumen 59, spørgsmålet S23 Journal i Cellular biologi og trækkes på arbejdet på Anderson Cancer Center ved University of Texas, fører mange læger til at understøtte tilsætning af disse kosttilskud til den daglige kost af kvinder med HPV-virus.

Tips & advarsler

  • HPV overføres gennem ubeskyttet seksuel kontakt og direkte kontakt med huden og kønsvorter. Undgå at røre vorter direkte eller ubeskyttet sex.
  • HPV er en virus, der kan være til stede men hvilende i en kvinde. Regelmæssig celleprøve er nødvendige for at forhindre en håndterbar udbrud fra at udvikle sig til en mere alvorlig tilstand.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com