Sundhed vurderingsværktøjer

06/25/2011 by admin

Sundhed evalueringsredskaber kan give dig en forståelse af dit helbred og giver dig mulighed for bedre at styre det, og mange værktøjer er tilgængelige på internettet. Sundhed vurderingsværktøjer også give dig indsigt i hvilke typer af sygdomme du måske være i risiko for.

Typer

Helbredskontrol værktøjer omfatter en behørig dato kalenderen hvis du er gravid, en body mass index (BMI) Lommeregner, en sund krop vægtberegningen, en astma zone Lommeregner og en kalorieindhold brænde regnemaskine. Du kan også tage hurtige og enkle undersøgelser ved at besvare et par spørgsmål i forbindelse med sygdomme som brystkræft, fedme og kolesterol. Mange af disse værktøjer og quizzer er på lægevidenskabelige websteder. Bare input de ønskede oplysninger, hit "Indsend" og sekunder senere resultaterne vises.

Risiko vurderingsværktøjer

Svarende til sundhed vurderingsværktøjer, risiko vurderinger fingerpeg dig ind i hvilke sygdomme du kan være i risiko for at udvikle senere i livet som type 2 diabetes, postpartum depression, kræft i æggestokkene og osteoporose for kvinder. Disse quizzer eller undersøgelser stille dig et par enkle spørgsmål så give oplysninger baseret på dine svar inden for få sekunder.

Advarsel

Selvom disse værktøjer er nyttige, kan du bruge dem som udgangspunkt, ikke et middel til evaluering eller diagnose. De giver en generel idé eller retningslinjer om visse betingelser, men de kan ikke anvendes til din individuelle situation. Vær opmærksom på at nogle steder endda kan give tvivlsom eller unøjagtige oplysninger, der kunne føre til større bekymring for en betingelse, du måske eller måske ikke har.

Overvejelser

Kilden til information, en forfatter legitimationsoplysninger og forfatterens tilhørsforhold er værdifulde kriterier, at sikrer nøjagtigheden af en vurdering. En god BMI regnemaskine, for eksempel, vil liste den regnemaskine forfatter, hvem de er og endda lidt malurt i bægeret fortæller dig, at oplysninger regnemaskinen giver ikke skal erstatte evaluering af din sundhedsperson.

Ekspert indsigt

Alles krop, sygehistorie og sundhed er forskellige. Ved hjælp af sundhed vurderingsværktøjer kan hjælpe dig med at udvide dit perspektiv, men de kan ikke erstatte professionel vurdering af din læge. Hvis du ikke har svarene, at tilfredsstille dig eller mening efter at have brugt redskaberne på forskellige hjemmesider, så tal med din læge. Nævne din egen forskning og stille en masse spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com