Fødevarer, der fremmer læring

05/14/2010 by admin

Fødevarer, der fremmer læring

I det pulserende liv af liv give folk nogle gange lidt hensyn til deres daglige kost. Men mad er en yderst vigtig del af vores liv. Ikke alene giver mad underhold, det har også indflydelse på hvordan du tænker, opfører sig og lære. Visse typer af fødevarer kan også påvirke din hukommelse. At foretage et par ændringer i daglige spisevaner kan forbedre din koncentration og indlæringsevne.

Hjernemæssig fødevarer

Den menneskelige krop nedbryder kulhydrater til blodsukker, som den så bruger til energi. Hjernen har også brug for kulhydrater til at fungere ordentligt. Dr. William Sears, Associate klinisk Professor i Pædiatri ved University of California, Irvine School of Medicine siger "hjernen er en sukker hog, bruger over 20% af kroppens kulhydrat udbud." Hjernen foretrækker dog en lind strøm af sukker. Raffineret sukker findes i sodavand, glasur, bagværk og slik årsag pigge i blodsukkeret, som kroppen bruger hurtigt og ofte efterlader folk føler træg. Dr. Sears siger, de bedste sukker for hjernefunktion kommer fra komplekse kulhydrater som frugt, korn, grøntsager, bælgfrugter og mælkeprodukter, som har tendens til at komme ind i blodbanen langsomt.

Potent Brain kosttilskud

Hukommelse er en vigtig del af læreprocessen. Lægelige eksperter mener, at hjernen huse minder på flere steder. Den præfrontale cortex menes at være ansvarlig for korttidshukommelsen, og hippocampus menes at være medvirkende til lagring af langfristede hukommelser. Folk, der har en mangel på B-vitaminer kan udstille hukommelse eller andre neurologiske problemer. Start en daglig B-kompleks vitamin regime kan give et væld af hjernen fordele. En anden potent supplement til hukommelse og koncentration er gingko biloba, som er en antioxidant, der stammer fra den kinesiske gingko træ. Neurolog og psykiater brain imaging specialist, Dr. Daniel Amen siger, "de smukkeste hoveder jeg har set er dem på gingko." Dr. Amen anbefaler at tage EGB 761, som er gingko biloba ekstrakt, der har modtaget den mest kliniske undersøgelse. Gingko og B-kompleks vitaminer kan findes på din favorit ernæringsmæssige levering butik.

Drikke fra springvand af liv

Drikke masser af vand er en vigtig del af at opretholde hjerne sundhed. Ifølge Dr. Thomas Stearns Lee består væv i den menneskelige hjerne af 85 procent vand. Dehydrering kan forårsage hovedpine, træthed, irritabilitet, manglende koncentration og depression. Ideelt set bør du drikke vand hele dagen for at undgå dehydrering. Fornemmelser af tørst, tørre mund eller manglende sved under fysisk aktivitet er tegn på, at dehydrering har allerede sat i. Dr. Stearns Lee anbefaler drikke mellem 50 til 75 procent af din kropsvægt i ounces dagligt afhængigt af dit niveau af fysisk aktivitet. En inaktiv person vejer 175 pounds bør drikke 87,5 ounce per dag, tilføje 16 ounce, hvis de bor i et tørt klima. Overveje at udskifte sodavand, kaffe og alkoholholdige drikkevarer med et glas vand til op din daglige indtagelse; du vil gøre din hjerne en kæmpe fordel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com