Sådan spiser chokolade i Moderation

02/07/2011 by admin

Sådan spiser chokolade i Moderation

Chokoladen er spist af mange folk for sine bidende smag. Hvis du spiser den mørke sort, menes det, at du kan nyde sundhedsmæssige fordele. Ifølge New York Times, har undersøgelser vist, at flavonoider i mørk chokolade reducerer blodtryk, som bidrager til at forebygge hjertesygdomme. Disse samme flavonoider er ansvarlig for den chocolaty smag mange tørster. Mindre forarbejdede chokoladen, de færre flavonoider er tabt. Da et overskud af chokolade kan udløse vægtøgning, er det bedst, når der spises i moderate mængder.

Instruktioner

• Opbevar din chokolade stash i fryseren. Bryde chokolade i bide-størrelse stykker af ca. 5 g (en kvadratisk), så du er mindre fristet til at spise store stykker ad gangen. Bruge mørk chokolade med en kakao indhold af 65 procent eller højere til at opnå sundhedsmæssige fordele.

• Tage kalorier i betragtning. Kig på din livsstil. Hvis du motion hyppigt og leve en aktiv livsstil, kan du tillade dig at indtage flere kalorier. Hvis du fører en stillesiddende livsstil, begrænse dit daglige chokolade indtag. En 5-gram square chokolade har ca 25 kalorier. Hvis du tillader dig selv 100 ekstra kalorier dagligt, kan du spise fire firkanter.

• Spise et stykke chokolade og savor lugten og smagen af chokolade, da det smelter i munden. Tage din tid og forbruge chokoladen i et stille øjeblik, så du fuldt ud kan nyde det. Fordi chokoladen blev holdt i fryseren kan det tage op til tre minutter, før det er væk. Hvis du holdt chokoladen ved stuetemperatur, vil det være gået hurtigere.

• Spise en anden pladsen af chokolade på en lignende måde, hvis din trang fortsætter. Holde styr på mængden af chokolade du spiser, fordi kalorier hurtigt tilføje. Når din trang er opfyldt, skal du gemme de resterende kalorier til senere i dag.

• Drik en kop varm chokolade hvis du tørster chokolade og har allerede spist din daglige tildeling. Selv om den varme væske ikke har de samme sundhedsmæssige fordele som mørk chokolade, er der mindre opfedning, men stadig beroligende og beroligende.

Tips & advarsler

  • Undgå at spise chokolade sent om natten, fordi det indeholder koffein, som kan forstyrre din søvn.
  • Hvis du spise mørk chokolade for sine sundhedsmæssige fordele, overveje at medtage te, æbler, løg og tranebær i din kost, fordi disse er også rig på flavonoider.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com