Kur for gær på foden

02/09/2011 by admin

De fleste gær infektioner udvikle på fugtige områder af huden, så af den brede vifte af gær infektioner, der findes, vises nogle af dem på foden. Disse infektioner bør tages alvorligt når de forekommer, fordi de kan blive meget alvorlige, hvis de går ubehandlet i en lang periode. Mange gær infektioner på foden kan let behandles med hjem retsmidler eller over-the-counter-produkter.

Tykmælk eller yoghurt

Tykmælk eller yoghurt er nogle af de bedste retsmidler for at kurere gær infektioner på nogen del af kroppen og er især let at anvende til fødderne. Hæld tykmælk og yoghurt i en skål eller en skål og Nyd den berørte del af dine fødder to gange om dagen i 30 minutter til en time. Gæren vil blive hurtigt dræbt. Tykmælk og yoghurt vil genopbygge sunde bakterier, en mangel som giver mulighed for gær til at vokse.

Kærnemælk

Drikke kærnemælk siges at helbrede de fleste gær infektioner overalt i kroppen. Drik et til to store briller af kærnemælk dagligt. Støt tilsætning af sunde ostemassen daglige kost vil hjælpe med at helbrede en gær infektion på foden eller i kroppen og hjælper med at holde gær infektioner i at komme tilbage i fremtiden.

Vaske sokker og sko

Til at holde gær infektion i skak, når det har udryddet eller at stoppe det fra at blive værre, hvis det hasn't skal alle sokker straks vaskes efter de er slidt (ikke lov til at sidde i en beskidt tøj bin) sammen med indlægssåler sko hvis det er muligt. Sprøjtning sko med en fodsvamp spray vil også dræbe de fleste af denne bakterie. At sætte sko i tørretumbleren og kører det på en høj temperatur i et kort tidsrum vil også dræbe denne bakterier og fjerne overskydende fugt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com