Hvordan kan jeg hjælpe et barn mister vægt efter et vægttab vinde fra medicin?

01/22/2011 by admin

Hvordan kan jeg hjælpe et barn mister vægt efter et vægttab vinde fra medicin?

Der er mange receptpligtig medicin, der forårsager vægtstigning. Mange unge er ordineret medicin, der forårsager deres hurtige stofskifte pludselig bremse. Som en forælder er det vigtigt at skridt i når du opdager, at dit barn har taget på i vægt som følge af medicin. Uanset hvad har forårsaget vægtøgning, kan det føre til andre sundhedsproblemer, herunder diabetes. Ved at foretage ændringer i dit barns kost og motion rutine, kan du hjælpe ham med at tabe sig efter vægtøgning fra medicin.

Instruktioner

• Spørg dit barn hvad sport hun ville være interesseret i at spille. Tilmeld hende med din bys sports league. Det er en måde at sikre, at hun er at få nogle ugentlig motion og er at have det sjovt mens du gør det.

• Indarbejde motion i din familie tid. I stedet for at sidde ned som en familie at se en film, gå på en tur eller jogge. Dit barn er meget mere tilbøjelige til at udøve, når det er en gruppe aktivitet.

• Fjerne junk fødevarer fra dit hjem. Mange mennesker tror, det er ikke fair at resten af familien at cut ud slik og chips, men det er urimeligt at forvente, at et lille barn til at udstille pludselige selvkontrol, når det kommer til mad.

• Laver sunde retter til middag, der omfatter masser af magert protein og grøntsager.

• Forberede sack frokost for dit barn i stedet for at lade ham købe sin frokost på skolen. Dette er en god måde at overvåge hans kalorieindtag i skolen.

• Konsultere en læge, hvis du ikke mærke nogen vægttab efter begynder en motion og sund kostplan. Lægen kan muligvis tilbyde en anden løsning til vægt problem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com