Tegn & symptomer på kræft i æggestokkene & avancerede celleforandringer i livmoderhalsen

01/22/2011 by admin

Tegn & symptomer på kræft i æggestokkene & avancerede celleforandringer i livmoderhalsen

En unormal vækst af celler på livmoderhalsen kaldes celleforandringer i livmoderhalsen. US National Library of Medicine og National Institutes of Health advarer om, at mens celleforandringer i livmoderhalsen ikke er kræft, det er en præcancerøse tilstand. Kræft i æggestokkene er præcis hvad det lyder som: kræft, der begynder i en kvindes æggestokke. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse er kræft i æggestokkene årsagen til flere dødsfald end nogen anden kræft, der påvirker kvinders reproduktive organer. Celleforandringer i livmoderhalsen typisk har ingen symptomer, men der er tegn på kræft i æggestokkene, kvinder bør vide.

Unormal Menstural cykler eller blødning

US National Library of Medicine og National Institutes of Health cite unormal menstruationscyklus som en af symptomerne på kræft i æggestokkene. Kvinder med kræft i æggestokkene kan opleve blødning mellem perioder, efter samleje eller efter overgangsalderen ifølge Mayo Clinic. Decharge, der er blodig, lugter dårligt og våde er også en af tegnene på kræft i æggestokkene.

Celleforandringer i livmoderhalsen er typisk symptomfri, men unormal blødning--herunder efter samleje--kan være en indikation af tilstanden. University of Maryland Medical Center advarer om, at abnorme blødninger er en indikator for mange forskellige forhold, ikke bare celleforandringer i livmoderhalsen.

Abdominal eller bækken smerter

Kvinder med livmoderhalskræft kan opleve abdominal eller bækken smerter. Abdominal eller bækken smerter som symptomer på livmoderhalskræft opstår mellem dine hofter og under maven, Ifølge CDC. Dette omfatter smerter under samleje, føle sig oppustet, unormalt fuld eller at have halsbrand eller maven smerte. The US National Library of Medicine og National Institutes of Health nævne yderligere, uspecifikke tegn på kræft i æggestokkene til at lede efter: gas, vage ubehag, fordøjelsesbesvær, kvalme og manglende appetit.

Træthed

Sammen med de andre symptomer er oplever træthed i mere end to uger et tegn på at du bør se en læge, da det er en af tegnene på kræft i æggestokkene. CDC advarer om, at kvinder med kræft i æggestokkene kan føle sig træt hele tiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com