Hvordan man får Medicare Prescription Gap forsikring

01/25/2011 by admin

Hvordan man får Medicare Prescription Gap forsikring

Medicare prescription kløften opstår, når en støttemodtager er omfattet af en Medicare drug plan op til et maksimumsbeløb for året. Når beløbet er brugt dækning stopper, at skabe et hul indtil det følgende år, eller indtil modtageren bruger et angivet beløb samme år. Out-of-pocket udgifter ikke er dækket af Medicare del D kan være betydelige. Men der er mange måder at få den ekstra dækning du har brug for.

Instruktioner

• Bestemme, hvis du vil falde i Medicare Prescription hul. Anslå, hvor meget din medicin vil koste i alt for året. Læs din Medicare drug plan og Bemærk hvor meget det vil dække før dækning stopper. Derefter sammenligne de to beloeb. Du kan også bruge en online regnemaskine "Donut Hole" eller en "prescription drug gap" lommeregner til at finde dette beløb.

• Søg efter andre metoder til at betale for din medicin for resten af året, hvis du falder i Medicare prescription hul. En måde er at søge efter en anden Medicare prescription plan fastsat, du kan vente for perioden årlig certifikatregistrering. Sammenligne nogle af planer copayments og samlede recept dækning inden du foretager overgangen.

• Deltage i recept drug discount-programmer til at dække den forsikring hul. Køb dine lægemidler på apoteket tilbyder lavere priser receptpligtig medicin. Også kontakte din recept medicinalvirksomhederne. Nogle af de farmaceutiske produkter tilbyder særlige pris eller gratis medicin til mennesker i nød.

• Ansøge om bistand med Social Security Administration at få Medicare prescription gap dækning. For at kvalificere sig til denne hjælp skal støttemodtageren har begrænsede finansielle ressourcer. Hvis ingen af disse alternativer virker for du overveje at få en recept gap forsikring plan uden for Medicare.

• Se efter en ny plan for dine recepter gap forsikring uden for Medicare. Der er mange sygeforsikringsselskaber tilbyder dækning for folk, der falder i Medicare Prescription hul. Kig efter disse planer online. Også besøge et medborgerhus eller tale med en farmaceut til at finde alternativer til rådighed i dit område.

• Undersøg et par af disse Medicare prescription gap forsikring planer. Identificere hver plan månedlige præmiebeløb, dækning forudsat, accept af planen ved apoteket og typer af narkotika og mærker inkluderet. Gøre en beslutning baseret på din recept behov og finansielle ressourcer.

Tips & advarsler

  • Besøg Social Security Administration hjemmeside for bistand på Medicare prescription hul.
  • Kontakte ældreboliger lokale organisationer i nærheden af dig.
  • Tal med din apotekere og læger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com