Hvad er farerne ved kulsyreholdige drikkevarer?

01/24/2011 by admin

Med kulsyreholdige drikkevarer billige og bredt tilgængelige i så mange sorter er det lille underligt, hvorfor millioner af mennesker drikker dem endnu mere end vand. Dog, dette udgør sundhedsrisici for forbrugerne på grund af den tvivlsomme karakter af mange af de ingredienser, der anvendes i disse ultra-populære drikkevarer.

Fosforsyre

Phosphorsyre kan nedbryder calcium i knoglerne og fører til osteoporose, som er karakteriseret ved let knoglebrud.

Sukker

Sukker øger insulin niveauer i blodet, og de høje beløb i kulsyreholdige drikkevarer kan forårsage en række medicinske problemer, herunder diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og hjertesygdom.

Høj Fructose Corn Syrup

Brugt som en sukker erstatning i nogle kulsyreholdige drikkevarer, høj fructose corn syrup kan være næsten som sundhedsskadeligt i store mængder og kan forårsage skader på leveren i den samme måde, som overdrevent alkoholforbrug.

Aspartam

Aspartam er en anden erstatning for sukker, bruges typisk til at forsøde diæt sodavand. Men aspartam er faldet i unåde, fordi det har vist sig at forårsage kræft i kliniske forsøg.

Koffein

Mange kulsyreholdige drikkevarer indeholder koffein, som, hvis det indtages i store mængder kan forårsage rystesyge på stort set samme måde som drikker for meget kaffe kan.

Frugtsaft

Du kan erstatte frugtsaft for soda, hvis du ikke kan klare med at drikke mere vand. Men vær forsigtig, som visse juice---grape juice, er en primtal eksempel---kan indeholde mere sukker end selv sodavand.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com