Hvad er indlæggelse akut pleje?

05/14/2011 by admin

Indlæggelse akut pleje er nødvendig, når en patient er frigivet fra et hospital, men stadig kræver mere pleje end indeholder en ambulant udgivelse.

Lang eller kort sigt

Pleje kommer i form af kort sigt eller lang sigt forbliver afhængigt af lægens ordrer. Hver har særlige overholdelse, der reguleres af staten.

Recovery

Patienter frigivet fra kirurgi eller kæmper en sygdom ophold på akut plejecentre at få daglige pleje. Betingelser, der spænder fra kræft og slagtilfælde til fælles og hjerte kirurgi.

Rehabilitering

Indlæggelse enheder tilbyder rehabilitering af psykiske sygdomme, lægemidler og fysioterapi. Teams arbejde for at stabilisere patienter med støtte og koncentreret behandling.

Mål

Indlæggelse akut plejecentre mål er at hjælpe overgang patienter til ambulant behandling, hjem eller en kortsigtede facilitet. Medicinske fagfolk bestræbe sig på at hjælpe patienten gevinst så meget uafhængige som muligt.

Giver akut pleje

Hvis en patient ikke har forsikring, er akut pleje dyre. Selv med forsikring tilbyde Centers for Medicare og Medicaid tilskud til enheder til at opveje omkostningerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com