Hvad er fordelene ved TRICARE?

01/14/2011 by admin

Hvad er fordelene ved TRICARE?

TRICARE er et regionalt styret sundhedspleje program designet af US Department of Defense. Dens modtagere omfatter aktive militaerpersoner og kvinder, pensionister, deres familier og overlevende. TRICARE forener de sundhedspleje ressourcer af uniformerede mænd og kvinder, der tjener USA med de civile sundhedsfagligt personale, leverandører, apoteker og institutioner for at give eksemplarisk high-service kvalitet i stand til at fastholde og støtte til militær funktion. TRICARE tilbyder både stationær og ambulant service og behandlinger for alle sine sundhedspleje programmer.

Apotek fordele

TRICARE støttemodtagere nyde et bredt netværk af apotek muligheder. På grund af de forskellige afsætningsområder narkotika kan købes fra, det giver en fleksibel, praktisk og billig program, der sørger for, at kun bedste produkter og servicelevering tilbydes.

Helbredsmæssige fordele

De medicinske fordele er blandt bedste i landet. Tjenester er overkommelige og af høj kvalitet--- og opfylder behovene hos familien overdækket med læger og praktiserende læger med stor erfaring i varieret specialiteter.

Dental fordele

Dental dækning er afgørende for personel, aktiv pligt og deres familier. Afhængigt af rang og der er ved at blive dækket, tilbydes dental dækning der passer til den særlige støttemodtager. Forskellige tandpleje programmer findes over hele verden til at tjene modtagernes behov.

Vision fordele

TRICARE vision fordele operere varierende på status og typen af planen for at rumme effektivt alle personer er omfattet. Visse operationer eller øjet behandlinger er dækket for sygdom og øje betingelser. Omkostninger i øjet pleje er det vigtigt, at den omfattede enkelte til fuldt ud at kende hvad vil være dækket, da nogle tjenester eller behandlinger, der kræver forudgående tilladelse.

Mental sygehjælp

Det er forstået og kendt at personale i aktiv tjeneste, kan opleve angst, psykiske eller mentale sundhed/adfærdsmæssige sundhedsmæssige betænkeligheder især i krigshærgede områder. TRICARE er godt rustet til at beskæftige sig med behandlingen og pleje af eventuelle adfærdsmæssige eller mental sundhed lidelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com