Sådan bruges Chakra sten

07/04/2011 by admin

Sten eller krystaller bidrage til at afbalancere energi i hele kroppen. Anvende energierne af forskellige farvede sten til tilsvarende chakras at frigøre blokeret energi. Som farvede sten gratis blokeret energi opleve sind og krop subtile energi healing. Ledsage subtile energi healing med guidet visualisering eller meditation.

Instruktioner

• Rense og oplade din sten. Sættetid sten i en ikke-metal container fyldt med havsalt og vand. Det bedste tidspunkt til at rense helbredende sten er under en fuldmåne. Placer stenene i direkte moonlight natten over. Opkræve sten ved at efterlade dem i direkte sollys for fire timer.

• Sted passende sten på de første eller anden chakraer. Hjemmeside, ud over the Rainbow, beskriver anvendelser for chakra sten. Den første chakra strækker sig fra fødderne til basen af rygsøjlen og svarer til sort, rød eller brun sten. Placer sort turmalin på ethvert punkt af den første chakra til at skabe en følelse af fysisk sikkerhed eller sikkerhed. Bruge sølv-grå hæmatit på den første chakra til at etablere fysiske grænser.Den anden chakra er placeret lige over bækken. Anvende rød eller orange sten til den anden chakra til at lindre skyld og fremme spontanitet. Sted karneol ved den anden chakra til at stimulere kreativitet. For at genskabe forbindelsen med jordens energi, bruge rød jaspis.

• Balance chakras tre, fire og fem. Ifølge ud over the Rainbow, skal du placere gule sten som Tigerens øje eller citrine på navlen eller solar plexus at give indsigt om, hvornår til at handle på dine dybeste ønsker eller at manifestere velstand, henholdsvis. Hjertechakra er den fjerde chakra. At opmuntre og udstråle ubetinget kærlighed, placere grøn aventurin på hjertet. Grønne og pink stones svarer til hjertechakraet. Bruge blå sten, såsom turkis, på hals chakra. Turkis hjælper med at samle allierede for projekter.

• Befri energi gennem din psykiske (sjette chakra) og åndelige (syvende) chakraer. Bruge den mørke lilla ametyst invitere rolig søvn og behagelige drømme. Lægge sten for den sjette chakra mellem og lige over øjenbrynene. Brug lapis for at realisere ubevidste overbevisninger.Balance din forbindelse til guddommelige ved at placere stenene på den syvende chakra på kronen på dit hoved. Hvide krystaller og sten svarer til Crown chakra og stimulere dyb indsigt i din sjæl rejse gennem livet.

• Visualisere healing. En du placere en sten på den passende chakra, lukke dine øjne. Inhalere langsomt. Forestil dig farven på den sten gennemtrængende at chakra. Udånder, visualisere healing farve udstrålende ud fra chakra i verden omkring dig. Som du fortsætter med at forsigtigt inhalere og udånder, føle farven på stenen energigivende hele din krop. Bade i stone's lys for tyve minutter. Krystaller Bay anbefaler, langsomt udspringer af din meditation. Drik et glas vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com