Sådan bruges flåde Enemas før en prostata biopsi

02/19/2011 by admin

Prostata, en lille kirtel at hemmeligheder væske under ejakulation, kan udvikle sig ukontrolleret cellulære vækst eller kræft. Selv om en Prostata eksamen kan advare din urolog, der er en slags problem med din prostata, er en prostata biopsi den kun definitive måde at diagnosticere prostatakræft. Forberedelse til en prostata biopsi, kan din urolog bede dig om at bruge en flåde lavement for at rense dine tarme aftenen før.

Instruktioner

• Indtage en komfortabel stilling. For mange mennesker, ville dette være en løgn-down position med knæene bøjet og tiltrukket af dit bryst. Overveje at lægge et håndklæde at undgå drypper eller udslip fra lavement væske.

• Fjern hætten af applikator spids og Indsæt applikator spidsen i din rektal åbning, pegede i retning af din flåde. Klemme indholdet af vedlagte flasken indtil lavement væske er næsten alle gået. Brug fast, konstant pres og en lille side-til-side bevægelse.

• Når alle lavement væsken er væk, fjerner applikator spidsen fra din rektal åbning. Bo i position, indtil du føler den intense trang til at bruge badeværelset. Det bør ikke tage mere end fem minutter før du føler trang.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af, hvordan komfortable du er med anal penetration, kan du have problemer med at indsætte flåde lavement applikator spids i din rektal åbning. Overveje bærer ned som om du har en afføring, fordi det kan bidrage til at slappe af din rektal muskler. Du kunne også bruge et smøremiddel til at indsætte applikator spidsen.
  • Du bør ikke bruge en flåde lavement, hvis du har brugt en i den forløbne uge. Du bør også undgå flåde lavementer hvis du har nyresygdom, hvis du er dehydreret, eller hvis du har en elektrolyt ubalance, ifølge RxMed.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com