Nødsituation bruser krav

02/22/2011 by admin

Nødsituation brusere og øjet wash stationer er sikkerhedsforanstaltninger, der findes i en række forskellige steder og industrier. Når nødsituation vask stationer og brusere er påkrævet, skal de følge regler fastsat af Occupational Safety and Health Administration.

Eksponering

En nødsituation bruser og/eller øjet håndvask station skal være installeret i enhver industri eller bygning, hvor en persons øjne eller kroppen kan blive udsat for ætsende eller skadelige materialer, såsom i et laboratorium.

Industrier

Forskrifter fastsat af OSHA kræver bestemte erhverv eller aktiviteter til at installere emergnecy brusere og Øjenskyl stationer. Disse industrier omfatter enhver operation, der håndterer, transporterer eller opbevarer farlige materialer. For disse virksomheder, uanset deres størrelse, har en nødsituation brusebad til at være nærværende og tilgængelig.

Vandkilde

En nødsituation brusebad har at have en permanent forbindelse til drikkevand. Dette kunne betyde, at emergency bruseren er bundet til de vigtigste vandrør for en bygning, så der kommer vand på efterspørgslen, eller det kunne betyde at den nødsituation bruser har en pull ledningen, der åbner et vandreservoir. Hver bruser vil også skal afprøves mindst semi-årligt. Reservoir-type nødsituation brusere skal have vandet skiftet med jævne mellemrum for at sikre, at det er stadig drikkevand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com