LED stråling advarselstegn

02/18/2011 by admin

LED stråling advarselstegn

Da stråling er usynlig, farveløs, lugtfri, smagløs og ikke kan opfattes af menneskelige sanser, er det en af de mest farlige farer, der kan være til stede på arbejdspladsen. Som sådan skal tegn bogføres for at advare folk, der er i området, at der kan være en strålingsfaren i nærheden og at de skal være meget forsigtige. Mens flad tegn vil tjene formålet med advarsel mennesker, er LED stråling advarselstegn mere synlige og mere tilpasset til at give passende advarsler.

Synlighed

LED stråling advarselstegn er meget mere synlige end regelmæssig stråling advarselstegn. En regelmæssig tegn er malet eller udskrives og sætte på væg eller dør, men det aldrig ændrer farve eller trækker øjet. Hvis lyset dæmpes i et område, kan derefter tegnet være sprunget helt. En LED stråling advarselstegn kan på den anden side tegne en persons øjne mere regelmæssigt. Den lyse glød af lys vil gøre disse mere synlige advarselssignaler, samt de farver, de vil glød i. Desuden disse tegn er normalt monteret i øjenhøjde eller nær dørhåndtaget således at når en person ser ud til at få fat i håndtaget, vil de se LED tegn.

Effektivitet

LED stråling advarselstegn er også energieffektive. De bruger kun 3,6 watt af elektricitet på et givet tidspunkt, ifølge lasermet.com. Mens disse advarselstegn kan være sluttet til en bygning regelmæssig strøm via en stikkontakt, kan de også fungere off en batteripakke. Ved hjælp af begge muligheder, sikrer det at en LED stråling advarselstegn vil forblive på under en strømafbrydelse og fortsætte med at advare folk, der kan gå rundt i mørke, der kunne være en strålingsfaren bag en visse dør.

Nøjagtige oplysninger

En advarselstegn på LED stråling er også meget mere præcis end en enklere stråling advarselstegn. En af LED stråling advarsel tegnene har evnen til at fastslå, om der er en nuværende stråling fare inde i stuen, det er knyttet til. Det betyder, at når der er fare for stråling, LED vil vise røde eller orange skrift der lyder "Fare stråling." Når der er ingen stråling fare i rummet, men vil LED stråling advarselstegn i stedet vise en besked såsom "Kilde sikker."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com