Fødevarer, der kan sænke WBC

02/24/2011 by admin

Fødevarer, der kan sænke WBC

Hvide blodlegemer (leukocytter) er afgørende for kroppens helbred. En lav hvide blodlegemer (WBC) tælle forlader kroppen meget sårbare over for infektioner. En differentialtælling over normalområdet er ikke nødvendigvis udtryk for en negativ sygdomstilstand, selv om det kan være et symptom på en underliggende infektion såsom tuberkulose eller hepatitis, eller en allergisk tilstand. Det er vigtigt at forstå, at en høj hvide blodlegemer er forbundet med disse betingelser, men er ikke årsagen til dem. Måske på grund af dette, er effekten af kost på sænke hvide blodlegemer ikke blevet grundigt undersøgt.

Hvide blodlegemer

Hvide blodlegemer (leukocytter) udgør en vigtig del af krop & rsquo; s immun ordning. Ligesom rød blod celler, de udvikler fra knoglemarv i krop & rsquo; s store knogler og er fundet i hele blodbanen såvel som i lymfesystemet. Den normale hvide blodlegemer i en liter af menneskeblod er 4,3-10,8 & gange; 103/mm3.

Høj og lav tæller

Et leukocyttal, der er højere eller lavere end det normale område kan være en årsag til bekymring. Et højt antal kaldes leukocytose. Et lavt antal eller leukopeni, kan være farligt da det viser kroppen & rsquo; s immun ordning hen til kompromitteret, øge risikoen for infektion. Det er forbundet med en bred vifte af sygdomme, fra leukæmi til influenza og Hodgkin & rsquo; s lymfom.

Effekten af kost

Kost og ernæring kan påvirke hvide blodlegemer. Personer med et lavt antal rådes til at spise fødevarer, der bidrage til at øge immunforsvaret. Disse omfatter levende yoghurt, frugt, hvidløg, spinat og andre grøntsager og fødevarer rige på zink som shiitake svampe. Også være forsigtig om fødevarer, der indebærer en risiko for infektion, såsom rå mælk og ost.

Reduktion af hvide blodlegemer

Selvom lidt forskning er blevet udført på måder at reducere leukocytter gennem kosten, tilbyder en tilstand kendt som fordøjelsessystemet leukocytose pegepinde. Denne betingelse blev først rapporteret i 1930 af Dr, Paul Koukachoff, der har fundet en stigning i antal hvide blodlegemer umiddelbart efter indtagelse af mad. Stigningen var ikke set i forsøgspersoner, der spiste rå mad (eller mad opvarmet under en bestemt temperatur) eller i emner, der tilføjes deres mad kost rå mad. Det skal bemærkes, at Koukachoff & rsquo; s metoder og resultater har været afhørt.

Rå kost

For pålydende, derefter, kan en rå eller ubehandlede fødevarer kost, eller en kost med en betydelig andel af sådanne fødevarer reducere hvide blodlegemer eller hjælpe med at opretholde det inden for normalområdet. Fortalere for rå fødevarer, kost anbefaler generelt, at mad ikke være opvarmet over 104 grader Fahrenheit. Den hævdede fordel er, at det bevarer kosten enzymer, som er ødelagt ved højere temperaturer. Lidt forskning, men er blevet gennemført på forbindelsen mellem rå mad og differentialtælling, og fordelene ved rå kost fortsat blive drøftet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com