Hvordan man naturligvis behandler Diverticulitis symptomer

05/21/2011 by admin

Hvordan man naturligvis behandler Diverticulitis symptomer

Diverticulitis forårsager en stor mængde af smerte i området tarm og kan være ledsaget af anal blødning, kramper, forstoppelse, gas og kvalme. Diverticulitis er forårsaget når ufordøjet mad ikke flyttes gennem fordøjelsessystemet rettidigt. Den ufordøjet mad sidder i tarmene og begynder at irritere Divertikler, forårsager dem til at blive betændt. Heldigvis, diverticulitis symptomer kan stærkt reduceret eller elimineret med et par kost ændringer.

Instruktioner

• Begynde en kost, der er højt fiberindhold. Fiber hjælper fordøjelsen og forhindrer ophobning af ufordøjede fødevarer, som kan forårsage betændelse i diverticula. Prøv at indarbejde mindst 30 g fiber i din daglige kost.

• Spis økologiske frugter og grøntsager, der er rige på fibre til at reducere diverticulitis symptomer. Økologiske produkter er fri for kemikalier og pesticider, som kan irritere og forværre diverticulitis. Frø, små nødder og selleri stilk kan ikke være let fordøjeligt og bør undgås af folk der lider af diverticulitis.

• Indtager store mængder af vand hele dagen. At holde dig hydreret hjælper kroppen fordøje maden bedre og virker til at rense dit system. Du bør drikke mindst 8 glas vand hele dagen.

• Forpligte sig til en regelmæssig motion rutine. Gør mindst 25 minutters motion hver dag aids i fordøjelsen og kan reducere symptomerne på diverticulitis. Brændende energi signaler kroppen til at bruge fødevarer opbevares inden for det for energi og reducerer mængden af ufordøjet mad sidder i tarmene.

• Brug et lavement for at rydde tarmene. Ufordøjet mad kan tilstoppe tarme og forårsage en stor mængde af smerte. Ved hjælp af en over-the-counter lavement kan hjælpe rydde blokaden og frigive trykket forårsager ubehag.

Tips & advarsler

  • Hørfrøolie og fiskeolie hjælpe med at støtte i fordøjelsen.
  • Undgå at spise krydret mad.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com