Naturlige helbredelsesmetoder for Gas smerter

03/12/2011 by admin

Naturlige helbredelsesmetoder for Gas smerter

Tarmluft smerter gør folk gruer måltiderne. I stedet for at fokusere på nærende kroppen, ved de intens smerte er rundt om hjørnet. Der er over-the-counter og receptpligtig medicin tilgængelig, men naturlig retsmidler er ofte lige så effektive, mindre stressende på kroppen, og ikke kræver den tid og bekostning af en læge besøg. Hvis nødhjælp ikke er opnået med naturlige helbredelsesmetoder, se en læge for en komplet diagnosticering af problemet.

Pebermynte

Pebermynte er en af de bedste naturlige helbredelsesmetoder for gas smerter. Det indeholder menthol, som er antispasmodic, eller slappe agent, som hjælper med at forebygge den intestinale kramper eller blokering, der skaber gas. Et par dråber af Pebermynteolie i et glas vand er en enkel løsning, der er taget før eller efter et måltid, eller ved udbrud af smerte.

Te

Et udvalg af te hjælper lindre tarmluft smerter. Ingefær te betragtes som et fremragende middel. Kamille, anis og pebermynte te også arbejde. Drik te efter måltider eller når Smerterne opstår. Undgå at drikke te for gas smertelindring under et måltid, men som væsken udvander undertiden de gavnlige syrer i maven. Dette har potentiale til at forstyrre ordentlig fordøjelse.

Strækker sig

Strækning eller øvelsen hjælpe nogle gange med gas smerter. At tage en gåtur giver maven til at strække ud, bringer lindring. Hvis oplever invaliderende kramper, strække tarmene ved liggende på ryggen, at hæve knæ til brystet og tage dybe indåndinger.

Massage

Massage er en anden simpel måde hen til lave gas smerter. Ligge på ryggen og tage et par dybe indåndinger for at slappe af. Gnid den øverste tarmen, langsomt og forsigtigt. Arbejde mod maven ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Øge presset efter behov, men ikke presse så hårdt, at det øger smerten. Være tålmodig med denne metode, bo afslappet og fortsætte med at trække vejret dybt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com