Strategier for at håndtere medfølelse træthed

03/19/2011 by admin

Strategier for at håndtere medfølelse træthed

Medfølelse er en menneskelig følelse at tillade folk at empathize med andre. Det er også en følelse, der efterlader pårørende sårbare over for medfølelse træthed. Symptomer på medfølelse træthed omfatter udmattelse, irritabilitet, hovedpine og depression. Håndteringsstrategier hjælpe pårørende genvinde balance og glæde.

Typer

Strategier for at håndtere medfølelse træthed kan inddeles i tre kategorier: fysisk, psykisk og socialt. Fysiske strategier koncentrere sig om ordentlig søvn, motion, ernæring og frigive muskelspændinger. Psykologiske strategier omfatter afslapning tid, kontakt med naturen, kreative udtryk, balancering arbejdstid med rekreation og selvbevidsthed. Sociale strategier omfatter indførelse af en støtteordning for venner og kollegaer, at få professionel hjælp og aktivisme.

Fordele

Udnytte coping strategier til at håndtere medfølelse træthed vil hjælpe pårørende tage vare på sig selv og leve et lykkeligere liv. Det vil hjælpe dem fortsat at give kvalitet, medmenneskelige omsorg til andre. Derudover kan det forhindre fremtidige udbrændthed.

Advarsler

Hvis venstre adresseløse, kan medfølelse træthed føre til uddybning depression og mønstre af adfærd, negative coping. Disse adfærdsmønstre kan omfatte stofmisbrug og alkoholisme. Negative coping adfærd kan i sidste ende ende en omsorgsperson evne til at give andre medfølende pleje.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com