Acne retsmidler med gurkemeje pulver

04/04/2011 by admin

Acne begynder med talgkirtler overproduktion olie, som forhindrer døde hudceller udgydt korrekt. Disse celler tilstoppe porerne og skabe et gunstigt miljø for anaerobe bakterier, der forårsager acne. Anvende krydderi gurkemeje i en pasta løsning er et alternativt middel til at lindre mild til moderat acne.

Identifikation

Gurkemeje, med den botaniske betegnelse Curcuma longa, er en plante i familien ingefær. Gurkemeje pulver bruges i karryretter og andre asiatiske og mellemøstlige opskrifter. Det kan også kan bruges som en erstatning for de mere dyre safran krydderi. Traditionelt i Mellemøsten og Asien, har gurkemeje også været brugt for sine antibakterielle egenskaber, herunder behandling af acne.

Ansøgning

Forskellige naturlægemidler sæber, der indeholder gurkemeje er tilgængelige for køb, såsom Auromere, Vedanta og Santoor. Du kan også lave din egen gurkemeje pasta til at bruge som en acne afhjælpe med en blanding af gurkemeje og sesamolie. Pastaen kan stå på i flere timer eller endda natten over, men fordi Gurkemeje har en intens gul farve, bør du beskytte pude med et andet der dækker.

Gurkemeje og Neem

En anden indiske acne afhjælpe, neem (botaniske navn Azadirachta indica), kan kombineres med gurkemeje som en acne afhjælpe. Som gurkemeje, neem urte sæbe findes i handelen, og gurkemeje kan være blandet med neem olie til en pasta og appliceres.

Ayurveda

Ayurvedic medicin synspunkter spise gurkemeje krydderi som gavnlig for at fjerne giftstoffer fra kroppen og dermed potentielt reducere acne. I visningen Ayurvedic er acne relateret til ubalancer i doshas og urenheder i blodet forårsaget af urenheder i tilstoppede porer. Gurkemeje kan tilføjes som en flavorful krydderi til mad eller kan købes i kapsler på helsekost butikker. Ayurveda anbefaler også spise ingefær og spidskommen sammen med gurkemeje til behandling af acne.

Ekspert indsigt

En undersøgelse offentliggjort i 2007 spørgsmålet om den "indiske Journal of Dermatology" fandt ingen statistisk forskel blandt deltagere med acne, der brugte gurkemeje og dem, der ikke gjorde. Fordi gurkemeje og sesamolie er relativt billige og kan bruges til madlavning, kan en person med acne måske vil prøve den hjemmelavede pasta.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com