Om overgangsalderen og krop ændring

04/15/2011 by admin

Det kan snige sig på dig, når du ikke betaler opmærksomhed, men din krop vil ændres, når du har indtastet peri-overgangsalder og derefter gå videre ind i overgangsalderen, som er permanent ophør af din menstruation. Du kan ikke tage på i vægt, efter skalaen, men du vil måske bemærke at din vægt har flyttet. Din numse og ben kan faktisk være mindre men din midten af afsnit er større. Ifølge Mayo Clinic, det er ret typisk, men det er ikke en god ting. Overskydende fedt på maven område øger din risiko for hjerte-kar-sygdomme, kræft og diabetes.

Mave fedt

Kvinder finder, at fedt har en tendens til at indsamle i deres midterste del under midaldrende. Mave fedt er ikke kun den spæk, som du kan få fat i med hænderne, men det er også visceralt fedt, der ligger dybt inde i maven. Denne fedt omgiver den abdominale organer og er ikke godt for dit helbred. Hormonelle forandringer kan bidrage til den måde din krop er nu bryde og lagre fedt, hvilket fører til overskydende vægt vinde. Du skal holde for øje, at nu ikke er tiden til at blive fastboende. En langsommere stofskifte og manglende fysisk aktivitet, når du er overgangsalderen bliver værre situation.

Bryster

Læger kan fortælle dig, at brysterne vil falde i størrelse efter overgangsalderen på grund af en kvindes østrogenmangel, men kvinder kan fortælle dig ellers. Mange menopausale kvinder melder om en stigning i bryststørrelse under peri-overgangsalder og overgangsalderen. Dette kan henføres til vægtøgning eller graden af hormonelle påvirkninger på brystet, ifølge Breasthealth, Women's Health Resource. Hvis du undergår hormonbehandling og tager syntetisk østrogen og progesteron, kan dette gøre dine bryster større, end de plejede at være. Mange kvinder i overgangsalderen opleve sagging bryster. Dette er på grund af alder og tab af østrogen. Dine bryster kan være mørt og øm, der under peri-overgangsalder kan være forårsaget af østrogen dominans. Menopausale kvinder er tilbøjelige til at udvikle fibrocystiske bryster, som kan være meget mørt, ømme og klumpet.

Vaginal tørhed

Du kan mærke, at din vagina ikke længere smører nemt. Dette går sammen med at være overgangsalderen. De vaginal væv er blevet tynd og tør. Forfatter og overgangsalderen ekspert SusunWeed anbefaler forsøger homøopatiske midler for at løse dette problem, som praktiserer yoga og spise mere nutritiously. Hun bemærker også, at hvis din binyrerne, som er en back-up kilde til østrogen, har været forarmet og udmattede efter forbrug eller anvendelse af hvidt sukker, kaffe, alkohol, steroider eller kortison cremer og stress, dette bidrager til vaginal tørhed.

Hud

Huden aldre og tynder efterhånden som vi bliver ældre. Du bemærker måske mere underspændinger og crepiness. Dette, også er forårsaget af mangel på østrogen. Du skal holde din hud hydreret og beskyttes mod solen. Investere i nogle gode cremer, der er specifikt rettet mod ældre hud.

Led og muskler

Du kan opdage, at du er achier og sorer end nogensinde før. Weed bemærker, at overgangsalderen kan forlade dig følelsen som om du har blevet slået. Musklerne reagerer på hormonale ændringer ved at få ømme. Leddene får stiv. En kalk og mineral mangel kan gøre dine knogler gør ondt. Øvelse vil hjælpe dig med at vedligeholde din fleksibilitet og vifte af bevægelse. Weed foreslår også spise yoghurt på en regelmæssig basis, fordi det styrker og nærer immunitet. Hun anbefaler brug af urtete, som brændenælde og comfrey leaf, i stedet for at drikke kaffe og sodavand. Hun bemærker, at magnesium er vigtigt at forebygge smerter i bindevæv og muskler. Du kan få magnesium ved at spise hele korn, bladgrøntsager, bælgplanter og urte infusioner som oatstraw og brændenælde.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com