Sådan Fortæl Hvis du undervægtig

04/21/2011 by admin

Trods glamourøse og sund billedet præsenteret af alt for tynde modeller og berømtheder, at være undervægtig kan forårsage nogle alvorlige sundhedsproblemer. Din krop har brug for en vis mængde af muskler og fedt for at fungere ordentligt og undgå skade. Du kan finde det svært, i lyset af alle disse mediebilleder, der glorificerer undervægtige kvinder at forene med, at du faktisk er undervægtige og sætte dit helbred i fare. Uddan dig selv om nogle af tegnene på denne potentielt farlige tilstand.

Instruktioner

Mulige indikatorer

• Check på et body mass index (BMI) diagram til at se, hvor du falder for din højde og vægt (BMI = [din vægt x 703] / din højde i inches firkant), eller bestemme din nøjagtige BMI bruger et BMI regnemaskine. Hvis du har en BMI på mindre end 18.5, er du undervægtig. For example, en 5-mund-5-tommer-høj kvinde, som vejer 110 lbs. er undervægtige---(110 lbs. x 703) / 65 i. squared = 18.3).

• Hold øje med et tab af menstruationscyklus, et tegn på at du kan være undervægtige. Når en kvinde mangler tilstrækkelig stor fedt butikker, dette signaler til kroppen at hun ikke har mulighed for at sikkert bære et barn. Hun holder op med at frigive æg (gør hende ufrugtbar) og at have sin menstruation.

• Se efter tegn på et immunsystem mangel, som omfatter bliver træt let, mere ofte og i længere perioder. Immunsystem mangel forekommer almindeligt blandt undervægtige.

• Ur for symptomer på blodmangel, endnu et tegn på at være undervægtig, som svaghed, dårligt blodomløb, svimmelhed og træthed.

Tips & advarsler

  • Hvis undervægtige, se din læge. Mens nogle mennesker er bare naturligt meget magert og kan forblive sund måde, kan en lav vægt også betyde en alvorlig sygdom som kræft, inflammatorisk tarmsygdom, thyroidea problemer, HIV/AIDS og depression.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com