Hvordan man laver krykke Pads for børn

07/16/2013 by admin

Hvordan man laver krykke Pads for børn

Det er slemt nok når børn har skader eller sygdomme, der kræver brug af krykker. Situationen bliver kun værre, hvornår børn står over for pres og ubehag krykker årsag under armene. Krykke puder lindre smerten og absorbere armhule pres, så et barn til at opretholde bedre krop positionering og mindske risikoen for yderligere skade sig selv. Du kan gøre krykke pads for børn, billigt og med en bred vifte af emner, som du måske allerede har omkring huset.

Instruktioner

• Måle toppe af krykker, længderetningen, ved hjælp af en lineal eller et målebånd. Dette vil give dig en idé om hvor længe din krykke pad skal være.

• Sted små, farvestrålende eller Mønstrede puder oven på krykker, baseret på dine mål. Kontroller puder ikke strækker for langt ud på begge sider, fordi det kan hæmme barnets balance.

• Wrap gaffatape rundt puder, sikre, at de er forsvarligt på plads. Manglende stramt bånd ned puder vil resultere i skred, forårsager barnet ubehag og vaklen.

• Dekorere pude puder, efter de er sikkert tapede på krykker. Måle omkredsen af puden puder til at bestemme hvor meget dekorative frynser skal du. Skære at længden af nicheaktørerne.

• Lav en linie af stof lim på kanten af din frynser. Vedhæfte frynser omkring dine puder, og anvende fast tryk indtil overholdes. Lad de tørre helt, før du bruger puder.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at de puder, du bruger til dine puder ikke for tyk, fordi så vil de føle voluminøst og akavet, i stedet for trøstende.
  • Før at lade dit barn til at bruge krykker frit, lad ham tage dem en prøvetur med dig tæt ved. Han føler sig usikker og bange fordi krykker vil føle sig anderledes med ekstra polstring tilføjet. Dette sætter ham i fare for at falde og sårede sig selv. Hvis puder virkelig synes at være årsag til frustration, overveje at ændre deres størrelse eller placering.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com