Tegn på Meningitis

07/09/2013 by admin

Tegn på meningitis spejl normalt dem der er forbundet med andre sygdomme som forkølelse eller influenza. Det er utrolig vigtigt at være opmærksom på symptomer, du har og søge råd hos en sundhedsperson snarest muligt. Mens nogle typer af meningitis, såsom viral, maj klare op på deres egen, andre, ligesom bakteriestammer, kan blive meget alvorligt i en kort periode.

Feber og hovedpine

Feber og stærk hovedpine er almindelige hos personer lider af meningitis. Feberen du har kan være lav eller spænder op til 104 grader, nogle gange højere. Hvis du har en høj feber bør du søge akut medicinsk behandling straks.

Kvalme og opkastning

Kvalme og opkastning er almindelige symptomer forbundet med mange forskellige sygdomme, men i tilfælde af meningitis disse symptomer er normalt ledsaget af en betydelig, svær hovedpine.

Stiv nakke

Stiv hals er især udbredt blandt dem, der lider af meningitis. Stivhed er forårsaget af hævelse og infektion i cerebrospinalvæsken omkring rygmarven og hjernen. Søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis du har en stiv nakke, især hvis det kombineres med andre symptomer opført.

Lysfølsomhed og beslaglæggelser

De lider af meningitis ofte klager over lysfølsomhed, og i nogle tilfælde lider af anfald. Lysfølsomhed alene bør ikke forårsage du at gå i panik, men hvis de ledsages af en beslaglæggelse eller nogen af de andre symptomer bør du konsultere en sundhedsperson straks.

Mental forvirring

Personer lider af meningitis tendens til at føle sig forvirret eller har en vanskelig tid at koncentrere. Dette symptom er ofte vanskeligt at identificere i småbørn, der allerede har en hård tid at holde øjenkontakt med andre mennesker.

Hududslæt

Mange enkeltpersoner, der har indgået kontrakt om meningitis udvikle en udslæt. Udslæt er udbredt blandt dem, der lider af viral eller meningokok former former for meningitis.

Søger lægehjælp

Selv om det kan synes som om du lider af en simpel koldt eller mave virus, symptomer på meningitis kan hurtigt fremskridt og forårsage alvorlige sundhedsmæssige betingelser, selv døden. Hvis du eller nogen du kender lider af nogen af de ovennævnte symptomer få rådgivning af en sundhedspleje udbyder straks. Det er bedre at finde ud af at du har en simpel maveinfluenza, end for at finde ud af du har meningitis, når det har udviklet sig til sin senere faser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com