Sådan kontrolleres din Medicaid støtteberettigelse Online

08/05/2013 by admin

Medicaid er føderalt finansieret, statslige sygesikring tilgængelige for lav indkomst enkeltpersoner. Selv om Medicaid-programmerne følger føderale retningslinjer, har hver stat sin egen støtteberettigelse til at modtage dækning. Du skal opfylde visse alder, indkomst og aktiv krav. Hvis du er usikker på din Medicaid støtteberettigelse, kan du tjekke online for at finde ud af hvis du kvalificerer dig til dækning i din tilstand.

Instruktioner

• Bestemme din berettigelse gruppe. Medicaid tilbydes til gravide kvinder, børn, forældre eller værger for børn, handicappede og ældre. Du skal også være en amerikansk statsborger eller lovlig optaget indvandrer.

• Gå til webstedet Medicaid til din tilstand. Du kan besøge den nationale sammenslutning staten Medicaid direktører for hjælp til at finde webstedet i din tilstand.

• Kontroller, om en pre-screening sektion. Mange af Medicaid hjemmesider tilbyder en pre-screening service for at fastslå støtteberettigelsen. Adgang til Florida, webstedet for Florida Medicaid, giver mulighed for ansøgere at besvare grundlæggende spørgsmål om udgifter, formue, husstand og indkomst. Oplysninger, der er indsendt, og en beslutning om, hvorvidt sagsøgeren er berettiget til at ansøge om bistand returneres straks.

• Søge oplysninger på webstedet. Hvis webstedet Medicaid ikke automatisk på forhånd gennemser ansøgere, kan du finde de specifikke retningslinjer for opført på stedet. Den Ohio afdeling af Job og familie tjenester har en "Hvem kan?" sektion. Der er også en Medicaid støtteberettigelse manual til download.

• Henvise til Centers for Medicare og Medicaid Services hjemmeside. Webstedet indeholder nyttige oplysninger om Medicaid dækning detaljer og støtteberettigelse screening.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com