Hvedegræs ernæring

02/13/2010 by admin

Hvedegræs er en plante, der indeholder høje niveauer af vitaminer, enzymer og flere andre vigtige næringsstoffer. Mange mennesker tager det som et kosttilskud for det er mange sundhedsmæssige fordele.

Historie

I 1930 ' erne begyndte en landbrugs kemiker ved navn Charles F. Schnabel til foder Hvedegræs til nogle skrantende høner i et forsøg på at hjælpe dem inddrive. De fik ikke kun bedre, men de begyndte også at producere flere æg end hans øvrige høners. Han eksperimenteret mere med Hvedegræs og fundet de samme resultater. Han tørret Hvedegræs og gjort det til et pulver, som han opfordrede sin familie og venner til at tilføje til deres kost som et supplement. I 1940 ' erne var hans Hvedegræs pulver til rådighed for forbrugerne til at købe.

Vitaminer og mineraler

Hvedegræs har meget høje koncentrationer af vitamin A, vitamin C, calcium, kalium, zink, magnesium, jern og protein. Det er så koncentreret, det er blevet sagt, at kun en ounce af Hvedegræs tilføjet til din kost er lig med vitaminerne og mineraler du ville få fra 2.5 pounds af haven grøntsager. Tilføjet som et supplement til din almindelige kost, kan Hvedegræs være en nem måde at øge din daglige ernæring.

Andre næringsstoffer

Hvedegræs har høje niveauer af enzymer og aminosyrer. Enzymer og aminosyrer er meget vigtigt i enhver diæt, fordi vores krop ikke kan gøre sin egen og vi skal forbruge dem i de fødevarer, vi spiser. Hvedegræs er også en stor kilde til klorofyl, og det, som andre bladgrøntsager kan hjælpe rense kroppen, støtte i fordøjelsen og forebygge mave kræftformer.

Sundhedsmæssige fordele

Påstande om de sundhedsmæssige fordele af Hvedegræs varierer fra person til person, men typisk resultater omfatter: øget energi, øget stofskifte, bedre fordøjelse, sænket blodtryk, sund hud, hår og hovedbund, og boostet immunitet. Nogle mennesker hævder også, at Hvedegræs er en kraftfuld agent i kampen mod kræft og andre sygdomme.

Herunder Hvedegræs i din kost

Bladene af Hvedegræs plante er vanskeligt på fordøjelsessystemet, så typisk det er knust for at danne en juice. Nogle mennesker vokse plante derhjemme og har en saftpresser på hånden til at gøre deres egne Hvedegræs juice. Fortalere for Hvedegræs sige, at det er vigtigt at drikke juice inden for blot et par minutter af saftpresning processen til gavn for de fleste fra det. Hvis du ikke ønsker at gøre saften i dit eget hjem, kan du også finde det på juice barer og helsekostforretninger. Hvedegræs er også undertiden knust og derefter tørret til at danne et pulver, der er føjet til smoothies eller tages som en kapsel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com