Sådan Fortæl Hvis du har en Staph infektion

01/24/2014 by admin

Sådan Fortæl Hvis du har en Staph infektion

En staph infektion er forårsaget af bakterier. Det videnskabelige navn er Staphylococcus aureus. Staph infektioner kan inficere en del af en persons hud, indersiden af deres næse og kan være årsag til sygdomme som meningitis og pneumoni. Et sted hvor staph infektioner er almindeligvis indgået er på hospitaler. Du bliver nødt til at behandle denne infektion så hurtigt som muligt, så det er vigtigt at lære at identificere den.

Instruktioner

• Check at se, hvis du har åbne nedskæringer eller sår. Nedskæringer og sår begynder at svulme op? Staph infektioner forårsage smerte og hævelse. Du skal især være bekymret, hvis klippe eller sår ikke gjorde ondt eller svulme når du først modtaget den. Sørg for at du har en læge tage et kig til at bekræfte staph.

• Se for at se, hvis du har udviklet nogen bylder eller karbunkler. Karbunkler er større end bylder, og begge indeholder væske inde. Disse ville danne et sted på huden i nærheden af dit hår follikler. De vil være mærkbare og endda smertefulde. Disse er altid forårsaget af en staph infektion, så hvis du har dem du har brug at komme til din læge så hurtigt som muligt.

• Være opmærksom på at din hud. Hvis det begynder at danne blærer, og der synes at være nogen kendt årsag til de blærer, kan du have en staph infektion. Det samme gælder, hvis din hud peeling, men du ikke har en grund til i krattet. Har din læge tage et kig og få en blodprøve for at bekræfte eller benægte, at en staph infektion er årsagen.

• Mærk lymfeknuder på din hals, armhule og lysken områder. Hvis de er hævede, er dette et tegn på infektion. Dette er ikke et symptom til behandling af let. Komme til dine læger kontor så hurtigt som muligt at have ham teste dig for den staph infektion.

Tips & advarsler

  • Vask dine hænder ofte er en fantastisk måde at undgå fangst af staph infektion fra en anden.
  • Nogle staph infektioner kan gøre hurtige fremskridt og blive meget alvorlig. Vent ikke til at have din læge tage et kig på dig hvis du har mistanke om at du har en staph infektion.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com