Krav til Assisted Living

12/29/2013 by admin

Assisted living eksisterer for at bygge bro over kløften mellem uafhængige levende og plejehjem, ifølge Assisted Living Info. Selv om beboerne ikke er i stand til helt sig selv, behøver de ikke konstant opmærksomhed. Mange mennesker vælger at live i bistået levende faciliteter over plejehjem skal være så uafhængig som muligt så længe som muligt.

Forståelse bistået levende

Definere assisted living i en konkret måde er umuligt på grund af forskellige definitioner, som varierer fra stat. Definitioner på præcis hvad assisted living betyder at visse faciliteter variere afhængigt af de forskellige behov for licensure og forskellige love og regler hjemmeplejetjenester.

En bred definition er, at hjemmeplejetjenester bidrage til at støtte ældre borgere i aktiviteter i som de ikke længere kan præforme, såsom bill pay eller personlig hygiejne, idet så meget uafhængighed at beboeren som muligt.

Hjemmeplejetjenester har mange navne, som de går, herunder personlige plejehjem, døgninstitutioner faciliteter, hjemmepleje pleje, beskyttede boliger og Fællesskabets boliger.

Krav til Assisted Living

Visse krav til hjemmeplejetjenester er blevet gennemført for at acceptere eller bevare individer.

Ifølge hjælpe Guide, de grundlæggende tjenester, der kræves for en assisted living facility er som følger: tilberedning af måltider hver dag; 24-timers opsyn; bistand med badning, dressing, spise; Tøjvask og rengøring; transport; sikkerhed; sundhed og motion programmer; og assistent med medicin.

Nogle faciliteter gå ud over kravene, der omfatter luksusartikler såsom motion værelser, kapeller og biblioteker.

Plejehjem vs Assisted Living

Ifølge hjælpe Guide, en assisted living facility adskiller sig fra et plejehjem på følgende måder: en assisted living facility giver omfattende lægehjælp, snarere hjemmeplejetjenester lægge større vægt på personlige integritet og autonomi. Plejehjem, på den anden side er designet til folk, der har behov for medicinske fagfolk yder pleje og tjenester hver dag.

Beboere i støtteberettigede levende hjem er langt sundere og uafhængige.

Medarbejdere i Assisted Living

På grund af en overdreven omsætning i feltet tager bevarer faglærte arbejdere en stor indsats. Bistået levende faciliteter se en omsætning, der er i gennemsnit 120 procent.

Job på en assisted living facility omfatter både sygeplejersker og ikke-sygeplejersker. Job som receptionist, salg og vent personale have venlige og udgående mennesker, men generelt, erfaring er ikke nødvendigt. Direktøren for hjemmeplejetjenester kræver normalt en registreret sygeplejerske (RN) licensure og erfaring. Bestyrelsen er ansvarlig for programmer og tjenester, der leveres til patienter.

Omkostninger for bistået levende

Udgifterne til assisted living har et bredt udvalg alt efter rummets størrelse, tjenester, der tilbydes og flere andre faktorer. Intervaller køre mellem $800 og $4.000 om måneden, og nogle kunne gå højere. Ifølge Assisted Living Info falder den gennemsnitlige kostpris for en assisted living facility $60 og $70 per dag, i forhold til $75 $ 235 pr. dag for et plejehjem.

Medicare dækker ikke nogen assisteret leveomkostninger; men udgifterne til assisted living er mere overkommelige end at ansætte nogen til in-home pleje og plejehjem, som er en af de tegning faktorer for hjemmeplejetjenester.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com