Hvordan til behandling af Malaria

04/27/2014 by admin

Der er 500.000 tilfælde af malaria diagnosticeres hvert år. Mindst en million tilfælde ender med døden. Mange gange, er små børn ofre. Folk i høj område grupper for malaria skal forstå symptomer samt måder at håndtere denne betingelse. Her er hvordan til behandling af malaria.

Instruktioner

• Træffe forebyggende foranstaltninger for at forebygge malaria. Rejsende til Sahara og dem, der bor i regionen er høj risiko for at fange denne myg-født sygdom. Områder var myg har for nylig befolket er også høj risiko for malaria. I disse tilfælde, bør malaria medicin gøres tilgængelige. Myggenet og insekticider er også nyttige værktøjer i behandlingen af malaria.

• Behandle aktive malaria med en bred vifte af lægemidler, herunder: chloroquineFansidarLariamMalaronequininedoxycyclineartemisin derivativesThe stof anvendes bestemmes af flere spørgsmål, herunder typen af myg, der passerede sygdommen, del af kroppen hvor infektionen opstod, tilstanden af patienten før insekt bid, graviditet og allergiske reaktioner over for narkotika.

• Søge indlæggelse i sager, der har dvælede. Hvis malaria går ubehandlet for en længere periode, bliver det dødbringende. Ofre for malaria, der ikke reagerer på traditionel Ambulant malaria medicin kan være nødvendigt at blive indlagt for en IV regime. Søge en læges Råd i alle tilfælde, malaria.

• Kontroller, om tidlige tegn på sygdommen. Malaria har normalt influenza-lignende symptomer, herunder hoste, kulderystelser, træthed og feber. Malaria kan også forårsage kvalme, diarré, hovedpine og gulsot. Enhver kombination af disse symptomer i et højrisikoområde bør overvåges nøje.

• Ur børn under fem år. Børn under fem år i Sahara og andre høj risikoområder for malaria bør overvåges nøje for tegn og symptomer på malaria. Denne aldersgruppe er en af de højeste hændelser af død som følge af sygdommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com