Psoriasis behandling

04/29/2014 by admin

Psoriasis er en hudsygdom karakteriseret ved tørre, skællende, irriteret og kløende hud. Selv om psoriasis ikke er smitsom, mange mennesker har tendens til at vige tilbage for lidelsen. Medicin til psoriasis er tilgængelige.

Hvad er Psoriasis?

"Medical News dag", at psoriasis er genetisk og forårsager immunsystem fejlagtigt udløse hudceller, forårsager et større antal. Dette overskud af hud celler resultater i den skællende, tørt udseende som kroppen kaster døde celler hele tiden.

Topikale steroider

Psoriasis er mest almindeligt behandles med topikale medicin kaldet kortikosteroider, som er stærke anti-inflammatoriske lægemidler, ifølge Mayo Clinic. Disse lægemidler undertrykke immunsystemet og langsom celle produktion mens behandling af betændelse i det berørte område.

Andre Topicals

Psoriasis er også behandlet af andre topiske medicin, såsom DNA regulatorer, salicylsyre, kultjære, retinoider (anvendes til behandling af acne) og andre steroide cremer.

Immunrespons

Ifølge Drugs.com, der mundtlig og injicerede medicin, der undertrykker immunsystemet, eller som indeholder D-vitaminer eller A, også bruges effektivt. Senest har der nogle biologiske lægemidler, der er målrettet mod immunresponset, bruges som psoriasis behandlinger med stor effektivitet.

Andre

Anti-skæl og fugtgivende cremer er også brugt effektivt, da de hjælper med den skællede udseende, kløe og andre ubehagelige aspekter.

Tips

Psoriasis kan være kløende og det er vigtigt at afstå fra ridser, da det vil gøre området værre.Se en hudlæge for at diskutere forskellige behandlingsmuligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com