Hvad er stærke af Ambien?

04/16/2014 by admin

Hvad er stærke af Ambien?

Ambien, som også er kendt under dens generiske navn zolpidem, er en receptpligtig medicin, der virker som et beroligende middel for folk, der har svært ved at falde i søvn. Stærkere end over-the-counter søvn hjælpemidler, Ambien kan hjælpe folk slappe af om natten ved at målrette de kemikalier i hjernen, der forårsager søvnløshed.

Lindring af søvnløshed

Ambien er især effektive til bekæmpelse af søvnløshed, karakteriseret ved svært ved at falde i søvn eller resterende søvn. Især ændrer Ambien kemikalier i din hjerne, som forårsager søvnløshed. Dette fører til en følelse af træthed og en bedre nattesøvn.

Afslapning

Derudover Ambien arbejder for at slappe af hele kroppen, og er især nyttigt for folk, der kæmper for at bremse og slukke deres sind og organer, når de kommer i seng om natten. Det kan give en følelse af lethed, afslapning og endda wooziness, (hvilket er hvorfor det kun skulle være taget om natten og aldrig før kørsel).

Livagtige drømme

Mange Ambien takers har også rapporteret især levende og farverige drømme efter indtagelse af medicin; afhængigt af enkelt, kan dette betragtes som et positivt eller et negativt aspekt af Ambien.

Andre betingelser

Mens Ambien er kun blevet godkendt af US Food and Drug Administration (FDA) til behandling af søvnløshed, har adskillige kliniske forsøg med andre betingelser haft positive resultater. Især har Ambien vist lovende resultater for bipolar lidelse, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, postpartum depression og søvnapnø blandt andre betingelser. Ambien er dog stadig primært anvendes til kortvarig behandling af søvnløshed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com