Homøopatiske middel mod gigt

04/22/2014 by admin

Arthritis er forårsaget af betændelse i leddene, normalt i hænder, fingre, knæ, hofte- og tilbage. Fælles betændelse kan forårsage smerte, problemer med at flytte rundt og besvær med normale aktiviteter såsom åbning krukker og dreje doorknobs. Homøopatiske midler for gigt er baseret på naturlige strategier til at mindske smerter og kan omfatte kosttilskud, planter og urter og alternative behandlingsformer for selvstændige forvaltning af smerter.

Varme

Anvende varme til smertefulde led ved hjælp af en varmede ris taske, vandflaske, \ eller varme pad. Dette kan være særligt effektive på stive leddene.

Ingefær

Ifølge Mayo Clinic, taget som et supplement eller brygget i te, kan ingefær lindre smerter forårsaget af slidgigt.

Kosttilskud

Kosttilskud Glucosamin og chondroitin kan reducere smerter i mennesker med moderat og svær Gigt, ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin.

Fiskeolie

Fiskeolie kosttilskud eller spise fisk, der indeholder omega-3 fedtsyrer, der kan reducere betændelse i leddene og lindre smerter af gigt.

Botaniske

Rødderne af Thunder Gud vin har vist sig at lindre smerter af gigt ved at reducere betændelse, ifølge en undersøgelse udført af National Institute for gigt og bevægeapparat og hudsygdomme.

Magneter

Nogle mennesker kan få lindring af gigt smerter ved at sætte magneter i nærheden af betændte led, selvom der ikke er noget videnskabeligt grundlag for denne form for behandling.

Strækker sig

Fysisk aktivitet som tai chi og yoga kan hjælpe med at løsne stive leddene og hjælpe med at reducere gigt smerter, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com