Hvordan man behandler Candida som vegetar

04/02/2010 by admin

Behandling af candida overvækst kræver du at foretage betydelige ændringer i din kost til at sulte sig den overskydende gær. Eksperter anbefaler normalt kød som en væsentlig del af en anti-candida kost, da protein hæmmer candida vækst, mens kulhydrater gøre candida blomstre. Hvis du er vegetar, kan det være en udfordring at finde alternative kilder til protein, der er lavt nok kulhydrater får lov på en anti-candida kost. At finde den rette kombination af fødevarer for dig kan kræve nogle eksperimenter.

Instruktioner

• Prøv at spise små mængder af høj-protein vegetariske fødevarer som tofu og tempeh. Mens bønner er højt proteinindhold, mange sorter er også høj i kulhydrater, så hold dit indtag til et minimum. Du kan muligvis tilføje mere ind i din kost, hvis de ikke synes at forværre din candida symptomer. Æg er også en glimrende kilde til protein, hvis du er komfortabel at spise dem.

• Se dit korn indtag: høj-protein korn som brune ris, hvede og rug er også høj i kulhydrater. Prøv korn alternativer såsom quinoa, der er højt proteinindhold og lavere i kulhydrater end andre kornsorter.

• Forbruge masser af fiber gennem dampede grøntsager. Spis masser af broccoli, selleri, asparges, hvidkål og grønkål. Omfatte hvidløg og løg, som har anti-svampe egenskaber. De fleste andre grøntsager er acceptable, men undgå majs og kartofler, og spise gulerødder og yams sparsomt.

• Spise yoghurt, hvis du spiser mælkeprodukter. Yoghurt indeholder venlige bakterier, der hjælper dræbe candida. Du kan også prøve at drikke sød acidophilus mælk, som er tilgængelig på mange helsekostforretninger.

• Undgå fødevarer, der feed candida og gør det muligt at vokse. Disse omfatter sukker, alkohol, raffinerede fødevarer, såsom pasta, alle mejeriprodukter bortset fra yoghurt, kaffe, ost og chokolade.

• Mindske eller fjerne dit indtag af frugt, især søde frugter som bananer, vindruer, mango, meloner og appelsiner. Frugter, der er lavere i sukker, såsom jordbær, blåbær, hindbær, brombær og pærer, er acceptabel.

• Foretage kost ændringer langsomt at reducere ubehagelige die-off symptomer. Som candida dør ud, vil dine nyrer og lever stamme til at behandle den ekstra gær, hvilket kan resultere i en midlertidig forværring af dine symptomer. Du kan opleve træthed, kuldegysninger, hovedpine og krop ømhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com