Hvad er Naproxen 500 mg bruges til?

10/28/2013 by admin

Hvad er Naproxen 500 mg bruges til?

Naproxen, også kendt som Naproxen natrium, er formentlig bedst kendt af de over-the-counter mærkenavn Aleve. Det er et non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, almindeligvis benævnt en NSAID. Stoffet findes i højere doser end kan findes i håndkøb, men kun med et lægemiddel recept skrevet af en læge.

Smertebehandling: Naproxen 500 mg

Naproxen er ofte ordineres til at styre mild til moderat smerte kommer fra symptomer på tendinitis, reumatoid arthritis, slidgigt, anklosing spondylitis og akut gigt, blandt andre betingelser.

Over-the-Counter Naproxen 500 mg

Naproxen, der er tilgængelige over skranken er indiceret til brug til midlertidigt lindre mindre ømhed og smerter fra hovedpine, muskel ache, rygsmerter, gigt, tandpine og menstruation kramper.

Naproxen 500 mg: feber reduktionsgear

Naproxen er også i stand til at fungere som en feber neddeler. Aleve, eller andre mærker af Naproxen, der er tilgængelige i håndkøb, kan bruges til midlertidig reduktion af feber.

Naproxen 500 mg og yngel

Unge fugle kan ordineres Naproxen for betingelser såsom juvenil reumatoid arthritis; men stoffet administreres i meget mindre doser.

500 mg

En dosis på 500 milligram (mg) af Naproxen er normalt ordineres til behandling af smerter fra især tendonitis, bursitis, slidgigt, reumatoid artrit og ankyloserende spondylitis hos voksne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com