Naturlægemidler kosttilskud for at stoppe med at ryge

10/19/2013 by admin

Der er mange nye naturlægemidler kosttilskud til rådighed i dag der kan hjælpe dig stoppe med at ryge. Disse er sundere, mere naturlige metoder, der kan også være billigere end traditionelle patches, tandkød eller receptpligtig medicin. De arbejder ved at reducere dit stressniveau og give din krop med vigtige antioxidanter til at hjælpe skylle dit system af de farlige kemikalier absorberes fra rygning. At tage disse naturlægemidler kosttilskud kan hjælpe dig med rygestop naturligt og meget lette administration af nikotin tilbagetrækning.

Lobelia

Lobelia indeholder et stof kaldet lobelin, der svarer til nikotin, men er ikke vanedannende og faktisk styrker luftvejene. Det hjælper med at kontrollere trangen til nikotin samtidig medvirke til at rense ud i lungerne. Det hjælper at fjerne slim og rydde op irritation i lungerne og kan også hjælpe slippe af denne nasty "rygerens hoste" hurtigere.

St. John's Wort

St. John's Wort er en favorit urtekosttilskud blandt rygere forsøger at holde op. Det virker til at berolige nerverne og forhindre disse fælles rystesyge, mange mennesker får, når de har holdt op med at ryge. Dette hjælper også til at forhindre moodiness og irritabilitet, der er fælles i løbet af de første par uger af forsøger at holde op. Kombinationer af lobelia og St. John's Wort betragtes som de bedste kosttilskud til at tage for succesfuldt rygestop. Sammen hjælpe de også med at lindre symptomerne på depression, angst og søvnløshed.

Tobak Detox

Dette er en populære urtemedicin, der også hjælper til at lindre fælles symptomer lidt når rygestop. Tobak Detox er en kombination af naturlige urter, der arbejder sammen for at gøre afslutning rygning mere tålelige. Det hjælper med at reducere hoste, og undgå spændinger og kvalme. Det hjælper også med at afgifte systemet ved at fjerne skadelige stoffer, såsom nikotin.

Naturlægemidler inhalatorer

En af de nyeste naturlægemidler kosttilskud for at hjælpe folk til at stoppe med at ryge er den herbal inhalator. Dette er en let klaret metode, der har en 90 procent på effektivitet i at hjælpe mennesker rygestop over tid. Alt du skal gøre er, at inhalere medicineret urter flere gange om dagen og det kan hjælpe dig tabe lysten til at ryge inden for et par uger. Du bør bemærke, at du har mindre hyppig trang til at ryge efter først flere dages brug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com