Brune ris & vegetabilsk kost

09/24/2013 by admin

Brune ris & vegetabilsk kost

Brune ris, frugt og grøntsager er betragtes som en sund del af enhver kost, der kan også hjælpe dig med at puste nyt liv i din kolon og tabe. Ved at lade Kim og klid intakt, bliver din krop mere vitale næringsstoffer fra ris, herunder fiber, der gør du føler dig mere fuld. En kost, anbefales altid i koncert med en øvelse regime, er en syv-dages køre af intet, men brune ris, frugt og grøntsager.

Grundlæggende

Høj i fiber, vitaminer og mineraler, en syv-dages udrensning kursus anbefales som en bedste naturlige kost sæbe af, Justcleansing.com er høj i fiber, vitaminer og mineraler er nødvendige til at rense din fordøjelseskanalen af toksiner, mens der kræver din krop til at forbrænde ekstra fedt til næring. Fordel: portionsstørrelser ikke er begrænset; bare Spis langsomt så din hjerne fortæller dig hurtigere, når du er fuld. Ulempen: brune ris, frugt og grøntsager til syv straight dage.

Hvad er, hvad der er ud

Den strenge brun ris kost bør ikke herunder noget men frisk frugt, grøntsager, brune ris og krydderier du har brug for at fikse tingene op. Selvom dette kan tillades lyd utiltalende til nogle, olivenolie, så en række røre-frites eller saucer er tilgængelige – krydret med hvidløg, løg, chili og andre krydderier, uden tilsat salt. En mere udvidet brune ris og vegetabilsk kost overgange i lys proteiner som fisk, bønner, tofu og andre kornsorter.

Fordele

En ris kost har dannet centerpiece i ris kost Program siden 1939, da in-patient vægttab center åbnede sine døre i Durham, North Carolina. Dens spiseplads kaldes "Ris hytten." Selvom lys proteiner er inkluderet i regime, er anerkender lige betydningen af muskel-bygning i vægttab, ris, hele korn, grøntsager og frugt retter omkring fire femtedele af tilbud. Klinikkens menu er kapret sammen med fitness og en mindfulness-komponent.

Nogle ideer

Justcleansing.com anbefaler fem mindre måltider hele dagen, startende med en fuld mave af frugter som bananer og juice, derefter på en frokost af ris og grøntsager, en eftermiddagssnack af frugt eller grøntsager, en middag af brune ris og grøntsager igen, så intet men frugt eller grøntsager som natten snacks. Det kræver kreativitet at inspirere denne uge-lang vægttab push, men nogle kilder som Food Network står klar til at hjælpe du spice tingene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com