Behandling af postoperativ kvalme og opkastning

11/05/2013 by admin

Kvalme og opkastning efter en operation kan forårsage alvorlig skade på en patient, og kan forsinke opsving. Der er en række forebyggende foranstaltninger til rådighed, og en række af både medicinsk og alternative behandlingsformer, der kan reducere eller eliminere postoperativ kvalme. På grund af potentialet for langsigtet skade og tilbageslag er det vigtigt ikke at ignorere disse betingelser.

Efter kirurgi

Uanset om du oplever Ambulant kirurgi eller forblive på hospitalet i en længere periode efter en operation, er der en mulighed, at du vil opleve postoperativ kvalme og opkastning. På grund af risikoen for skader og forsinket heling, er mange læger proaktiv, automatisk anvende en medicin eller en kombination af medicin til at forebygge postoperativ kvalme. Dexamethason er et fælles første medicin. Hvis kvalme sker alligevel, kan lægen supplere dexamethason med en seratonin antagonist. Når to er utilstrækkelig, vil din læge forfølge yderligere mulige behandlinger.

Kan jeg gøre noget for at hjælpe?

Der er en række behandlinger du kan bruge til at understøtte din læge. Den første ting du kan gøre er at holde ham underrettet af din status og eventuelle behandlinger eller metoder du overvejer. Han er i en bedre position end du kan afgøre, om det er hensigtsmæssigt at din særlige medicinske tilstand. Husk du er patient; Han er lægen. Du behøver ikke at være passiv, men du bør ikke blive forvirret, der har den mest uddannelse og mest udstationering i denne situation.

Begynde med enkel styring af dit indtag. Du skal spise og drikke, men du kan vælge måder at reducerer odds for kvalme. I stedet for at drikke store glas vand, som sygeplejerskerne gerne vil have gør du i hospitalet og holde en stabil forsyning af is chips i nærheden til at suge hele dagen. Ligeledes, holde sig til en flydende diæt nippede langsomt for den første dag eller deromkring af recovery.

Ingefær anses en kraftfulde anti-kvalme agent. Taget i pulverform før en operation (med medicinsk tilsyn) eller som en te eller pulver efter kirurgi, det kan hjælpe med at kontrollere kvalme og opkastning, og har vist effektivitet i klinisk afprøvning.

Ligeledes, isopropylalkohol (sprit), anvendes som aromaterapi stof, kan være effektive i at hjælpe med at administrere postoperativ kvalme og opkastning. Anvendes til bomuld svaberprøver fra som du inhalerer dampene, har alkohol vist at reducere følelser af sygdom hos postoperative patienter.

Akupunktur og akupressur kan også hjælpe. En professionel skal anvende akupunktur, men du kan lære Akupressur point for at kontrollere kvalme og anvende pres selv. Akupressur point pågældende punkt P6 er ca tre finger bredder ned fra fælles af håndleddet i underarmen midten. I nogle tilfælde har været kendt pres anvendt på dette punkt til at hjælpe en patient reducere kvalme uden behov for yderligere medicin eller intervention.

Pebermynteolie, et andet aromaterapi stof, kan hjælpe i en bred vifte af anvendelser, herunder gennem en varme vaporizer. Du kan også bruge Pebermynteolie i te og tisanes. Nogle mennesker også bruge pebermynte urter som te for at lindre kvalme og opkastning.

Der er andre naturlægemidler og alternative sundhed metoder til at behandle kvalme tilgængelig online eller fra alternative sundhed praktiserende læger. Holde din læge informeret hvis du vælger at eksperimentere, og bruge de mest professionel medicinsk programoversigter muligt. Flere steder er forbundet med kræft pleje er særligt godt undersøgt og dokumenteret med stor bekymring for at kontrollere virkningerne af kvalme i alle faser af medicinsk behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com