Hvordan skal man behandle med venner med Bi-Polar lidelse & manisk Depression

06/19/2014 by admin

Bipolar lidelse og manisk depression er de samme psykiske lidelser; den eneste forskel er navnet. Denne psykiske sygdomme er unik, da der er to forskellige "faser" af det: den deprimerede og maniske fase. At hjælpe din ven med bipolar lidelse få behandling og cope med sygdommen er afgørende.

Instruktioner

• Forstå mere om dine venners bipolar lidelse og manisk depression af bibliotek og internet forsker og spørgen; gå til Mayo Clinic eller American Psychological Associations hjemmeside for at få hjælp. Lære mere om sygdommen og dens to faser af mani og depression bør hjælpe dig med at blive mere tålmodig og medfølende. Et par symptomer på mani fase omfatter øget aktivitet eller energiniveau, forhøjet humør og aggression; symptomer på den deprimerede fase omfatter tilbagetrækning eller isolation fra andre, træthed, øget søvn og manglende interesse.

• Forklare og forsøge at overbevise din ven med bipolar lidelse eller manisk depression at han skal søge behandling ved at besøge en psykiater eller læge. Personer, der lider af bipolar lidelse kan ikke genkende problemet, men at få det under kontrol med psykiatrisk medicin og andre behandlinger hjælper.

• Finde en depression eller bipolar lidelse støttegruppe, som din ven kan deltage i; tilbyde at deltage i møder med din veninde, hvis hun er bange eller nervøs for det.. Støttegrupper hjælpe personer indser at andre lider af de samme lidelser og symptomer og de også kan hjælpe med behandling trin og livsfærdigheder for at håndtere både mani og depression faser af bipolar lidelse.

• Tag din ven med bipolar lidelse ud på sjove arrangementer mindst en gang om ugen, hvis du har tid; indkøbsture på indkøbscentre og movie theater entertainment er et par eksempler. En person, der har bipolar lidelse oplever den deprimerede fase af sygdommen kan føle ekstreme sorg og ensomhed og komme ud kan hjælpe.

• Hjælpe din ven finde måder at reducere stress i hans liv. Stress blandet med bipolar lidelse eller enhver psykisk sygdom ofte gør situationen værre. Hjælpe ud med ugentlige ærinder, trække på hjælp fra familiemedlemmer, og forsøge at hjælpe losse nogen byrder, der er i færd med din ven med manisk depression.

Tips & advarsler

  • Tag ikke sårende ord eller handlinger, som din ven er personligt; bipolar lidelser maniske fase har tendens til at bringe ud af letsindighed eller grusom side af de enkelte lidelser fra det.
  • Bruge din egen tid væk fra din ven laver aktiviteter og fritidsinteresser du elsker; bipolar lidelse eller manisk depression kan være mentalt og følelsesmæssigt beskatning hvis ikke du er forsigtig.
  • Genkende advarselstegn af selvmordsadfærd. Disse tegn omfatter taler om selvmord, ekstrem håbløshed eller følelser af værdiløshed eller selvdestruktive adfærd som øget alkohol eller stofmisbrug. Opkald 911 eller få hjælp straks hvis din ven med bipolar lidelse er følelse selvmordstanker.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com