Hvordan man kan øge stofskiftet efter bulimi

06/08/2014 by admin

Bulimi er en spiseforstyrrelse, som potentielt livstruende, præget af episoder med overspisning. Binges er efterfulgt af usunde udrensning hvad er forbrugt. Udrensning metoder omfatter overdreven motion, misbrug af diuretika eller laksantia, lavementer, fastende eller selvinducerede opkastning. En af de mange bivirkninger af bulimi er en lavere hvile metaboliske sats. Det betyder, at du forbrænder færre kalorier mens hvile, faldende vægttab indsats. En del af inddrivelse af bulimi er ernæringsterapi, hvor du mødes med en diætist til at lære om ernæring og begynde at øge dit stofskifte til at opfylde dine vægttab mål på en sund måde.

Instruktioner

• Spise små, hyppige måltider hele dagen. De fleste dieters begå fejlen at begrænse kalorier og springe måltider, især morgenmad. Skipping måltider og begrænse kalorier faktisk bremser stofskiftet og forhindrer vægttab. Start hver dag med en sund morgenmad bestående af fødevarer, der giver energi og holde dig følelse af mæthed længere. Nogle eksempler på sund morgenmad fødevarer omfatter hele hvede toast, fedtfattig yoghurt og æggehvider. Fortsætte med at spise regelmæssige små måltider hele dagen, der indeholder den rette mængde kalorier til din ønskede vægt, højde, alder, aktivitetsniveau og krop type. Supplere med sunde snacks som et æble, pære eller fedtfattig snor ost.

• Omfatter høj intensitet aerobe motion i din fitness rutine. Høj intensitet øvelse format øger dit stofskifte i flere timer. Som din krop arbejder for at levere dit blod med ilt og sænke din temperatur, expends det energi.

• Vægt uddannelse er en anden motion alternativ, der hjælper til at øge stofskiftet. Muskelmasse, som er steget under vægttræning, bidrager til at brænde kalorier, hvis du hvile eller bevæge sig i løbet af dagen, eller hvis du er i søvn om natten. Fokusere på vægttræning øvelser, der er målrettet mod din store muskelgrupper som bænk presser, skulder presser, triceps extensions og bicep krøller. Øget muskel masse også øger stofskiftet ved at øge mængden af enzymer, der brænder fedt.

• Drink isnende kolde drikkevarer, vand især. Smøring, hydrering og afgiftning hjælper vand i fordøjelsen af mad. Når du indtager noget koldt, skal din krop også arbejde hårdere for at øge dens temperatur.

• Praksis afslapning øvelser til at sænke dit stressniveau. Følelser af stress en angst forårsager betændelse i kroppen. Betændelse forsinker fordøjelsen og stofskifte. Prøv dybe åndedrætsøvelser, journalisering eller motion for at mindske stress og angst at boost dit stofskifte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com