Hvad betyder kvalificerende enkelte gruppe 1 betyder i Medicaid?

03/08/2010 by admin

En kvalificerende individuelle gruppe 1, eller QI-1, er en lav indkomst støtteberettigelse kategori under Medicare besparelser Program. QI-1 støtteberettigede modtagere modtager hjælp til en del af deres Medicare udgifter gennem staten Medicaid-programmerne. Denne ydelse blev føderalt finansieret og sat til at udløbe ved udgangen af 2010, men præsident Obama underskrev et lovforslag udvide programmet gennem 2011. Du kan kontrollere berettigelsen, ansøge om fordele og finde ud af mere om program på en lokal afdeling Human Services.

Grundlæggende berettigelse

Du skal være indskrevet i eller berettiget til Medicare del A hospital forsikring at kvalificere sig til bistand. Hvis du ikke er berettiget til gratis Medicare del A fordele baseret på arbejde historie, ægtefællebidrag arbejde historie, handicap eller andre kriterier, kan du være berettiget til Medicare A Hvis du betaler en månedlig præmie. Ved bestemmelse af støtteberettigelse, kontrollerer en socialrådgiver først din indkomst og husstandsstatus at se, om du er berettiget til fuld Medicaid dækning. Enkeltpersoner kan modtage fuld Medicaid fordele er ikke støtteberettigede i QI-1.

Indkomst grænser

Du kan være berettiget til QI-1 tilmelding, hvis din indkomst er mellem 120 og 135 procent af den føderale fattigdomsgrænse. I 2010, kan du kvalificere sig til fordele, hvis din månedlige indkomst ikke overstiger $1,239 for enkeltpersoner eller $1,660 for par. Alaska og Hawaii har højere indkomst grænser. Derudover kan du have ressourcer værdiansættes på $6.600 for enkeltpersoner eller $9,910 for par. Ressourcer omfatter, men er ikke begrænset til aktier, obligationer, bankkonti og kontanter. Dit hjem, mest husholdningsbrug elementer, nedgravning plots og køretøjer, der opfylder stat-etablerede værdigrænserne tæller ikke mod din ressourcegrænse.

Fordele

Med QI-1 betaler Medicaid din Medicare delB præmier. I 2010 er Medicare delB præmier $96.40 til $110.50 månedligt. Personer indskrevet i en Medicare gemmer programmet er automatisk kvalificeret til at tilmelde dig i programmet ekstra hjælp. Ekstra hjælp tilbyder assistance med en del af din recept omkostninger. I 2011, din Co løn for generiske lægemidler er $2,50 og mærkenavn recepter kan koste op til $6,30 under planen.

Overvejelser

Du skal genanvende til QI-1-status hvert år for at fortsætte med at modtage ydelser. Programmet er føderalt finansieret gennem bloktilskuddet afsat til hver stat og ressourcer er begrænsede. Anvende tidligt, som når midler er opbrugt for et givet år, tilmelding er lukket. Prioritet gives til personer, der var tilmeldt det foregående år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com