Særlige vand Regiment at rense kolon

05/04/2010 by admin

Gør et kolon rense kan betyde at få en colon eller laver lavement derhjemme. Formålet er det samme: for at indføre vand og andre væsker som kaffe eller aloe vera juice, i tyktarmen til at fjerne affald.

Ideen er at afgifte kolonet. Som en afgiftning praksis er det vigtigt at bruge filtreret vand uden tungmetaller og vandbårne parasitter som giardia. Environmental Protection Association har sat sikkerheden grænser på tilladte mængder af bakterier og tungmetaller i drikkevand.

Fordele

Flytte affald fra tyktarmen af udrensning med en colon eller lavement kan lindre lejlighedsvise uregelmæssighed. De fleste sundhedsprofessionelle mener, at en daglig afføring er den mindste afgiftning for mest raske voksne. Nogle mennesker rapport har kun to eller tre afføringer om ugen. Det kan betyde, de overspisning, spise fødevarer uden at tygge grundigt eller spiser for lidt fiber for at flytte affaldet på daglig basis.

Vandkilder

Generelt en Colon i et kolon hydroterapi klinik måske koste $75-$110 og sidste time. Alle disse klinikker bruge filtreret vand til at sørge for, at ingen vandbårne parasitter eller tungmetaller som methylkviksølv eller arsen overføres til klienter.

National Institutes of Health rapporter at giardia er "mest udbredte" vandbårne parasitten i verden og kan være "liv-truende" til spædbørn og ældre. Det forårsager svær diarré som et tegn på intestinal nød.

Vand fra hanen i USA kan have parasitter som giardia. Kogende vand først kan ske, men der vil også kun koncentrere tungmetaller.

I stedet, nedladende colon hydroterapi klinikker, der kan forsikre dem, at deres vand er filtreret. I hjemmet, bruge en vandfilter, der kan placeres på vandhanen (Læs producentens garanti om hvad filteret fjerner fra vandet) eller en særlig vandfilter skræddersyede og installeret af en entreprenør.

Vand testkit og vandfiltre

Før du installerer en vandfilter, overveje at købe en vand testkit til at bestemme, hvad din postevand. Disse kits kan købes online eller i nogle helsekost butikker og koste $16 og $35. Nogle kan omfatte et hætteglas til at sende en prøve af vand fra hanen til et laboratorium for at blive evalueret og andre kan bruge pH papirstrimler og andre værktøjer.

Test kits kan måle bakterier eller skadelige stoffer.

Vandfiltre, der kan fastgøres direkte til vandhane kan koste omkring $40 for en filter og en refill. Disse filtre bruger typisk trækul til fange urenheder. De fleste vil kræve, at du erstatte faktiske filteret hver tre til seks måneder til en pris på omkring $20.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com