Om urtemedicin

04/28/2010 by admin

Urtemedicin er en form for healing ved hjælp af planter og vegetabilske kilder til at behandle sygdomme og skade snarere end ved hjælp af moderne lægemidler. Betragtes som en alternativ healing metode i USA i dag, har urtemedicin været i brug i hele verden i tusinder af år.

Betydning

Urtemedicin og alternative healing er blevet mere populær på grund af bekymring over umiddelbare og langsigtede bivirkninger ved lægemidler. I de seneste år har er mange undersøgelser blevet gennemført for at validere traditionelle anvendelser af urtemedicin.

Typer

De to mest populære typer er vestlige urtemedicin og kinesisk urtemedicin. Mens de forskellige urter og planter, som anvendes i disse typer af urtemedicin er meget forskellige, er de grundlæggende principper for at bruge plante bestanddele til at bidrage til og fremskynde kroppens naturlige helbredende processer det samme.

Fordele

Mange urter indeholder vitaminer og mineraler og anvendes ikke blot som en kilde til medicinsk behandling, men også som en kilde til ernæring og en forebyggende af mange almindelige lidelser. Urtemedicin er ofte pakket som kosttilskud, som kan levere værdifulde næringsstoffer til sunde organfunktion.

Funktioner

Urtemedicin omfatter et stort antal plantedele som blomster, blade og rødder til at producere en bred vifte af effekter fra overordnede organ effekter såsom afslapning eller energigivende, at lokaliserede effekter såsom desinficering sår eller lindre smerter og betændelse.

Advarsel

Nogle urter kan have stærke effekter på krop og organ systemer eller forårsage reaktioner hos nogle mennesker med følsomhed til at plante allergener. Check med din læge, hvis du har nogen bekymring over sikkerheden af en urtemedicin, eller hvis du planlægger at tage en bestemt urt over en længere periode.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com