De bedste vand flasker til opbevaring af vand

11/10/2013 by admin

De bedste vand flasker til opbevaring af vand

At finde den bedste vandflasker til opbevaring af vand er afgørende for at holde din vand sikkert for fremtidig brug. Ifølge en 2008 artikel af US News samt World Report og nationale ressourcer forsvar Rådet (NRCD) er der potentielle sundhed farerne ved de kemiske bisphenol-A (BPA) anvendes i visse typer af polycarbonat plastik vandflasker. BPA hærder plast og kan sive ud lagret vand. Det har været forbundet med øget risiko for diabetes, hjertesygdomme og infertilitet. NRDC tyder på, at undgå plastik vandflasker med nummer 3, 6 eller 7 i bunden; flasker med en 1, 2, 4 eller 5 er sikker. Engangs plastflasker indeholder ikke BPA, men de indvirkning negativ på miljøet af ender i deponeringsanlæg.

Foret aluminium flasker

Aluminium flasker er en metal mulighed for opbevaring af vand, der er sikrere end plast, da plast bære over tid og kan potentielt lække toksiner i dit vand. Hvis du vælger en aluminium vandflaske, finde en, der er foret med en vand-baseret, ikke-giftige foring. Mange foret aluminium vandflasker er anti-mikrobiel, giver en miljø resistente til en mangedobling af skadelige bakterier, der gør vandet usikre for forbrug. Mange foret aluminium flaske mærker tilbyder også, vand flasker til opbevaring af vand, der isolerer dit vand for at beskytte det mod ekstreme temperaturer. Foret aluminium flasker er fremragende til daglig eller lang tids brug. Kigge efter foret aluminium vandflasker i udendørs/sporting varer butikker og hele fødevarer butikker.

Rustfrit stål flasker

Rustfrit stål flasker til opbevaring af vand er et andet sikkert valget. Mad-grade rustfrit stål beskytter dit vand uden risiko for kemisk lækage. Nogle rustfrit stål flasker er opvaskemaskinen. Rustfrit stål flasker vil ikke ændre smagen og særligt udformet isoleret flasker vil beskytte det mod ekstreme temperaturer. De er genbrugelige og genanvendelige. Miljøvenlig, rustfrit stål flasker er en af de bedste vand flasker til opbevaring vand, fordi de endelig er sikker til daglig og langvarig brug, og kan være fornyet agtede. Ser for rustfrit stål vandflasker i udendørs/sporting varer butikker og hele fødevarer butikker.

Glasflasker

Sundhedseksperter er enige om, at en af de bedste vand flasker til opbevaring af vand er glasflaske, ifølge US News og World Report og NRDC. Glas er en sikker materiale til opbevaring vand, fordi det er gratis af potentielt skadelige kemikalier. Generelt lavet af sand eller naturlige mineraler, giver glas giftfri opbevaring. Mens glas vandflasker er let tilgængelige og er brugbar til daglig formål, er der et potentiale for brud, der ikke forekommer med metal muligheder. Glas bør anvendes med forsigtighed til daglig brug. Til langvarig brug er glas en sikker, tungere mulighed for stor for udvidet vand opbevaring. Også, ved hjælp af glasflasker, der oprindeligt blev brugt til andre opbevaring af mad og drikke er en god måde at spare energi såvel som penge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com