Hjem kur mod HPV vorter

11/08/2013 by admin

Vorter er forårsaget af det humane papillomavirus (HPV). Almindelige vorter opstår normalt på hænder og fingre. Flade vorter vokser på ansigtet eller ben, mens plantar vorter vokse på fødderne. Nogle vorter, kaldet kønsvorter, overføres seksuelt. Selvom de fleste vorter er uskadelige, nogle mennesker ønsker at behandle dem på grund af vorter udseende eller holde dem fra at sprede--til andre sites på deres egen krop eller til andre mennesker. Vorter kan ofte med held behandles i hjemmet.

Symptomer

Forskellige typer af vorter er til stede med forskellige symptomer. Almindelige vorter vises som små bump. De er normalt hud-farvet, pink, hvid eller tan og kan vokse på deres egen eller i en gruppe. De typisk ondt ikke. Flade vorter ligner almindelige vorter, men er glattere og, selvfølgelig, fladere. Plantar vorter, der vokser på sålerne på fødderne, er de fleste ofte lys brun eller kød-farvet og indeholder ofte små sorte prikker, som er blodkar. Kønsvorter ligner almindelige vorter men vokse på kønsorganerne, i pubesområde eller i den anale område.

Vorter er ikke kræft, selv om nogle typer af HPV, der overføres seksuelt er forbundet med visse maligniteter.

Årsager

Fælles og flade vorter er mildt smitsom ved hudkontakt og eventuelt gennem kontakt med objekter for nylig rørt af en person, der har en vorte. Plantar vorter er let afhentet i offentlige badeanstalter og andre steder, hvor folk gå barfodet. Kønsvorter er let spredes gennem-hud-mod-hud kontakt i det berørte område.

Kønsvorter normalt ikke kan sprede sig til andre områder, og vorter inden for andre områder kan sprede sig til kønsdelene.

Hjem behandlinger

Almindelige vorter, plantar vorter og plantar vorter kan behandles med hjem retsmidler. Kønsvorter ikke; de er meget hårdere og kræver behandlinger, som kun en læge eller andet læge kan give.

En af de mest almindelige metoder til vorter hjem behandling er salicylsyre. Mange produkter som indeholder kemikaliet er til rådighed på kiosker og supermarkeder. De virker ved at dræbe den inficerede hud, der kan derefter flåede eller gemt væk. Du skal muligvis bruge produkterne hver dag i uger eller måneder.

Nogle producenter sælger nu Kryoterapi kits til hjemmebrug. De dræber den inficerede hud ved nedfrysning det. De er magen til den Kryoterapi, en læge bruger, men ikke så stærk. Kryoterapi kan såre lidt, men det kan arbejde i en enkelt behandling.

Den billigste løsning kan være plain gamle gaffatape. Og det kan være lige så effektiv som andre behandlinger i at slippe af med vorter i hjemmet, selvom forskningsresultater har været blandede. Du først dække vorter med gaffatape for et par dage--anbefales seks. Så suge dig det i varmt vand og fil væk den døde hud med en pimpsten sten eller smergel neglefil, derefter iblødsætning vorter i varmt vand og gnide dem med en smergel bord eller pimpsten sten. Metoden kan tage otte uger til at arbejde.

Alternative retsmidler som citronolie, aloe, mælkebøtte sap og milkweed foreslås nogle gange til behandling af vorter derhjemme. De er ikke bevist for at arbejde, men de forårsager ingen skade.

I svære tilfælde af vorter, der ikke reagerer på hjem behandlinger, eller for kønsvorter, konsultere en læge for stærkere behandlinger. Mennesker med andre betingelser, der kan forringe healing eller generelle sundhed, såsom diabetes eller hjertesygdom, bør se en læge før du prøver hjem behandlinger for vorter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com