Bivirkninger af afføringsmidler

11/06/2013 by admin

Afføringsmidler er blandt mest almindeligt sælges nonprescription narkotika. Forskellige former for afføringsmidler bruges til at behandle varierende grader af forstoppelse i mennesker i alle aldre. Afføringsmidler, ligesom enhver anden medicin, kan forårsage bivirkninger under brug. Nogle midlertidige bivirkninger af afføringsmidler kan være et tegn på fordøjelsessystemet vender tilbage til normal, mens andre bivirkninger af afføringsmidler kan vedvare i varigheden af brug af afføringsmidler.

Kramper

Brug af stimulerende laksantia som mundtlige Dulcolax, Correctol og Ex-Lax forårsager kramper i maven og nedre mave-tarmkanalen. Stimulerende afføringsmidler arbejde for at lindre forstoppelse ved at stimulere sammentrækninger af bugvæggen til at flytte afføring i endetarmen for fjernelse. Kramper under brug af stimulerende afføringsmidler er en komponent af metode indsats for disse typer af afføringsmidler. Rektal laksantia som lavementer forårsage kramper på grund af den flydende dilatation af tyktarmen og endetarmen.

Rektal brændende

Glycerin stikpiller er indsat i endetarmen for at lindre milde til moderate forstoppelse. Stikpiller skal gøre kontakt med anal åbning i løbet indsættelse. Brug stikpiller til at behandle forstoppelse kan forårsage irritation og en brændende fornemmelse af anal åbning. Behandling af irritation af anal åbning ved hjælp af personlige smøremiddel før stikpille er blevet administreret og efter en afføring, der var forårsaget af en stikpille.

Oppustethed

Hævelse af maven, eller oppustethed, er almindelige både som et symptom, forstoppelse og under anvendelse af overnight afføringsmidler. Oppustethed er forårsaget når musklerne i mave-tarmkanalen kontrakt til at tilføje bulk til en forstoppet skammel. Oppustethed fornemmelser vil pass når forstoppelse er blevet lettet.

Overdreven Gas

Behandling af forstoppelse ved hjælp af øget kostfibre og fiber kosttilskud årsagerne overdreven gas og luft i maven. Overdreven gas og luft i maven forekomme som fiber er absorberet i mave-tarmkanalen. Tilføje for meget fiber for tidligt kan også forværre forstoppelse hos personer med irritabel tyktarm og forstoppelse forårsaget af medfødt megacolon. Mindske sandsynligheden for overdreven gas og luft i maven ved gradvist at øge mængden af kostfibre og fiber kosttilskud.

Rektal blødning

Ved hjælp af afføringsmidler kan også forårsage rektal blødning. Rektal blødning under brug af afføringsmidler kan være forårsaget af midlertidige diarré forbundet afførende brug, eller kan være forårsaget af irritation af sarte foring af endetarmen væggen som afføringsmidler arbejde for at blødgøre hærdet fecal spørgsmål. Konsultere din læge, hvis der opstår rektal blødning i mere end tre dage efter brug af et afføringsmiddel for lindring af forstoppelse.

Tiltagende forstoppelse

Behandling af forstoppelse med den sædvanlige brug af afføringsmidler kan faktisk forårsage forstoppelse at blive værre. Afføringsmidler, med undtagelse af fiber, er ligesom enhver anden medicin. Kroppen bygger gradvist tolerance fører til behovet for øget dosering for ordentlig lindre virkningen af afføringsmidler. Brug stimulerende laksantia kun efter kost og livsstil ændringer har undladt at give effektiv lindring for forstoppelse.

Afhængighed

Brug af afføringsmidler til rekreative formål og med henblik på at tabe sig kan faktisk forårsage forstoppelse og behovet for at bruge et afføringsmiddel for enhver afføring på alle. Kronisk brug af afføringsmidler for at tabe vægt årsager musklerne i fordøjelsessystemet til at blive svag og ude af stand til at fungere ordentligt lette den normale afskaffelse af fecal spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com