Sesamolie til vorte fjernelse

04/05/2013 by admin

Muldvarp og vorte fjernelse, et websted, der taler om hjem retsmidler til at fjerne muldvarpe og vorter, tyder på, at sesamolie er en god måde at hjælpe naturligvis fjerne en vorte. Du kan trygt anvende olie flere gange om dagen og i en kort tid din vorte burde være borte.

At identificere årsager

Forstå, at de fjerntliggende årsager til vorter er normalt virus. Derfor, hvis du hele tiden får vorter, det er en god idé at tale med din læge for at se om der er et lægemiddel måde at stoppe dem fra formning i første omgang. Hvis dine vorter er forårsaget af en virus som HPV, en smitsom virus, vil du være sikker på at du får den underliggende årsag behandles af en læge, da det kan medføre yderligere sundhedsproblemer.

Sesam oliebehandling

Købe nogle sesamolie fra en lokal stof butik, en helsekost butik eller en naturlig sundhed butik. Tjek emballagen for at sikre at sesamolie og intet andet. Enhver konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer kan forstyrre de naturlige helbredende egenskaber af olien.

DUP olien på vorten og rundt om vorte med en ren klud eller fingrene rene. Lad olien til at suge ind i vorten i flere sekunder. Gøre dette tre eller fire gange om dagen. Stop benytter sesamolie, hvis du bemærker nogen ømhed eller rødme omkring vorten, fordi dette kunne betyde, at du er allergisk over for olien. Olien vil absorbere ind i vorten, og du bør se en forskel inden for et par dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com